Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 14. juni 2012 kl 23.20 Kalde føtter

Falsk alarm


Livet går videre for våre venner i Manchester. Jenny gjør ikke særlig suksess i sin nye jobb, Rachel og Adam ønsker seg en baby, og David går inn i lokalpolitikken.

Om Jenny sliter i jobben, er hennes forhold til Pete enda verre. Petes humor er også på bånn, og når han fornærmer Adam i fylla, må han finne seg et nytt sted å bo en gang for alle.

Samtidig føler Jenny seg forfulgt av Robert, den sjarmerende internettmillionæren som hun møtte i forrige episode. Til slutt gir hun etter for hans tilnærmelser, og takker ja til en date.

Adam og Rachel blir fra seg av lykke da Rachel endelig får mistanke om at hun er gravid, men desto mer skuffet når det viser seg å være falsk alarm. De bestemmer seg for å oppsøke en spesialist.

Karen overtaler David til å delta på et kommunestyremøte som har som mål å forhindre at den lokale lekeplassen blir rasert. Her møter han den politisk aktive Jessica som han blir svært begeistret for.

Om serien
Seerne kan glede seg til en sommer med den populære gjengen i "Kalde føtter". Det blir nemlig gjensyn med sesong 3, 4 og 5 av den britiske serien som gir en humoristisk og treffsikker skildring av det moderne parforhold og dets prøvelser.

I sentrum for handlingen står tre par i trettiårene som beveger seg gjennom kjærlighetens minefelt. De vingler mellom drømmen om ekteskap og barn på den ene siden, og angsten for forpliktelser og kvelende hjemmehygge på den andre.

Parene består av Rachel (Helen Baxendale) og Adam (James Nesbitt), Jenny (Fay Ripley) og Pete (John Thomson) og Karen (Hermione Norris) og David (Robert Bathurst).

Serien har fått mye oppmerksomhet og begeistrede kritikker i hjemlandet. Fremragende manus og skuespillerprestasjoner samt en sylskarp kombinasjon av humor og gjenkjennelige situasjoner, er blant kvalitetene som er trukket fram i britisk presse.

Sendt tidligere.


Britisk komedie
Originaltittel: Cold Feet
I rollene: Helen Baxendale, James Nesbitt, John Thomson, Fay Ripley, Robert Bathurst og Hermione Norris
Manus: Mike Bullen og David Nicholls
Produksjon: Granada Television
Kontaktadresse for presse: presse@nrk.no
TV-seere bes kontakte Publikumsservice