Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 8. august 2005 kl 23.25 Hva skjedde i Hallerton Road?

Gammel sak, nytt mysterium

Politiførstebetjent Michael Walker opplever at en tilsynelatende kjedelig sak utvikler seg til et mordmysterium av stor offentlig interesse. (Foto: La Plante Productions)
Politiførstebetjent Michael Walker opplever at en tilsynelatende kjedelig sak utvikler seg til et mordmysterium av stor offentlig interesse. (Foto: La Plante Productions)
Politiførstebetjent Michael Walker er tilbake i en todelt miniserie. Denne gangen får han oppdraget med å finne ut hva som skjedde med et gammelt skjelett som oppdages i et hus i London. Han liker ikke å jobbe med tilsynelatende uviktige saker, og verre blir det da han får en uønsket kollega.

Forrige gang vi møtte Walker (David Hayman) var i påskekrimmen i 2000, "Hva skjedde med Cassie?". Årene har gått og Walker er bekymret for at karrieren hans har nådd et lavmål. Det er derfor med begrenset entusiasme at han begynner å jobbe med saken med det gamle skjelettet. Han hadde trengt noe som var litt mer interessant for mediene. Til alt overmål må han jobbe sammen med eks-mannen til hans forrige partner, Pat North (Kate Bufry). North er forfremmet til en annen avdeling, og Walker er misfornøyd.

Skjeletter i skapet
Men snart oppdager politiet flere skjeletter i det gamle huset. Er det et åsted for en grusom forbrytelse? Mediene fatter umiddelbart interesse, og med ett befinner Walker seg i sentrum for oppmerksomheten. Sporene leder mot noen tidligere beboere i huset og en serie med drap som hendte for mange år siden. Klarer Walker å løse gåten?

Andre episode sendes i morgen.

Innkjøpt kriminalserie fra Minotaur International (2002)
Produsent: Lynda La Plante
Originaltittel: Trial & Retribution, sesong 5
I de viktigste rollene: David Hayman (Michael Walker), Kate Bufry (Pat North), Paul Kynman (Jeff Batchley).
Pressekontakt: Håkon M. Sverdrup, tlf 23 04 77 51/92 01 55 79