Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 10. november 2001 kl 18.30 Reser

Hjemme alene

. A`Lene må venne seg til at René Biff ikke er så lett å bli kvitt når hun skal starte sin egen solokarriére (Foto: NRK)
. A`Lene må venne seg til at René Biff ikke er så lett å bli kvitt når hun skal starte sin egen solokarriére (Foto: NRK)
Stian og Mari er invitert på hjemme-alene-fest i Bødalen. Hjemme-alene-fester handler ofte om mye spenning, klining, og dansing men av og til også om fyll og bråk. Hva skal til for å få en vellykket fest? Programlederne blir med på hele prosessen med forberedelsene, hvem som skal komme osv. Under festen småprater de med gjestene om deres egne erfaringer med fester og ting som har oppstått.

Festen tar av når Hannah overraskende kommer som husband og spiller låta ”Hollywood Lies” i stua!

A`Lene Nystrøm, alias Mari, har bestemt seg for å starte solokarriére, men ikke uten problemer. Kan hun klare å forandre musikken og imaget godt nok? René Biff (Stian) vil være med fremdeles og klarer ikke helt å holde fingrene unna fatet.

Om serien
Ungdomsprogrammet ”Reser” startet ny sesong etter sommeren med reiser rundt i landet i Reser-bilen. I høst har programleder Stian Barsnes Simonsen fått med seg en ny makker etter at Stine Buer takket for seg. Mari Grydeland er godt kjent i NRK allerede, blant annet fra ”Etter skoletid” og ”U filter”.

Mye reising
Humor og alvor er stikkord for ”Reser”, som tar utgangspunkt i Stian og Mari som reiser rundt til forskjellige steder i hele Norge, steder seerne har tipset dem om. Der skal de møte ungdom i deres eget miljø og ta opp ting de er opptatt av. Aldersgruppen ligger et sted mellom 10 og 15 år, med vekt på fjortisene. Målet for høsten er å komme seg til Nord-Norge.

Ny dramaserie
”Reser” har også startet den nye dramaserien ”3 / 4” (les ”Tre til fire”). Serien handler om to gutter og to jenter som går i sjuende klasse og bestemmer seg for å gjøre noe med karakterpress. De hacker seg inn på lærerens datamaskin for å forandre karakterene sine. Men vaktmesteren oppdager dem, og ved et uhell søler de cola på tastaturet. Da begynner det store kaoset.

- Det er også litt forelskelse og intriger flettet inn i historien, sier Mari og Stian.

De to programlederne lover mange musikkvideoparodier og humorinnslag gjennom hele høsten.

Egenprodusert ungdomsprogram
Programledere: Stian Barsnes Simonsen og Mari Grydeland
Prosjektleder: Paal R. Schjerven
Pressekontakt: Elisabeth Burø, 23049841

Bilder
1. A`Lene har lyst på solokarriére, men kan René Biff holde seg unna?(Foto: NRK)

2. A`Lene må venne seg til at René Biff ikke er så lett å bli kvitt når hun skal starte sin egen solokarriére (Foto: NRK)

Pressekommentar: Flere bilder av programlederne ligger under 3. november, uke 44, sammen med bilder fra Resers dramaserie ”3/4”
LENKER
  • Reser