Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 27. juli 2010 kl 22.20 Pinlige sykdommer

Når fotsvetten tar over


Pinlige sykdommer-legene jakter stadig på nye diagnoser som bringer folk til forlegenhet. I kveld har de tatt turen til Hull.

"Det er ingen skam, vi er like alle mann" er mantraet for legeteamet som bringer hjelp til de som har skavanker, plager og sykdommer av ymse art.

I Kveld møter Dr Christian en mann som lider av et ille tilfelle av hemoroider, og som får muligheten til å teste revolusjonerende behandling for dette. Dr Pixie hjelper en kvinne som sliter med fotsvetteproblemer så mye at hun ødelegger skoene sine. Den mobile klinikken har dessuten stasjonert i seg i Hull hvor legene tilbyr brystundersøkelser.

Om serien
Legene fra "Pinlige sykdommer" tar fatt på en ny sesong av den populære serien. På en rundreise gjennom Storbritannia møter de en rekke desperate pasienter som hungrer etter medisinsk hjelp, men som rødmer ved tanken på å oppsøke hjelpen. De lider av pinlige sykdommer.

De pinlige sykdommene er kroppslige uregelmessigheter som er visuelt avvikende fra gjennomsnittet, eller fører til nedsatt funksjonalitet på visse områder.

Britisk dokumentarserie i åtte deler
Produsert av RDF International/ Maverick Television Ltd (2008)
Produsent og regissør: Patti Kraus
Medvirkende leger: Dr. Dawn Harper, Dr. Christian Jessen, Dr. Pixie McKenna
Originaltittel: Embarrassing Bodies, serie 3
Episodetittel: Hull
Pressekontakt: Anja Nylund Hagen, tlf 91164716
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900