Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 8. november 2002 kl 00.20 Bon Jovi - rockens kongepudler

Fra harry til kul

Neste år feirer den amerikanske gruppa Bon Jovi tjueårsjubileum. Per Sundnes møtte Jon Bon Jovi i London, og vi får ta del i møte. Vi får også oppleve høydepunkter fra en konsert i New York der den populære gruppa spilte fansens ønskelåter gjennom en lang karriere. Gruppa har opplevd å bli stemplet som både harry og nå – kul.

Jon Bon Jovi er ikke bare aktuell i musikklivet, også som skuespiller har han gjort seg bemerket. I det siste har han dukket opp i både ”Ally McBeal” og ”Sex og singelliv”, foruten en rekke småroller i Hollywood-filmer.

Da Per Sundnes møtte Jon Bon Jovi i London, var det en sliten og utfesta artist som tok i mot journalistene. Det er nå nitten år siden 40-åringen startet bandet, men han kan røpe at han ikke har store planer for neste års jubileum. På de snart to tiårene siden oppstarten har mannen gått fra å være et harryikon, til å være en fyr som omfavnes av de aller hippeste. Dette er en uhyre sjelden utvikling for en artist, som regel går veien fra harry til glemsel, eller fra kul til harry.

Egenproduksjon
Kontaktperson: Per Sundnes
Pressekontakt: Eirin Grytbakk , tlf 23 04 86 96