Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 25. januar 2005 kl 21.35 Den tredje vakten

Bosco og Yokas på lag igjen

Politikvinnen Faith Yokas i
Politikvinnen Faith Yokas i "Den tredje vakten". (Foto: Warner Bros. Television)
Skal politikvinnene Yokas og Cruz fortsette å slåss om kollegaen Boscos gunst?
Yokas er tilbake på jobb etter lang tids sykefravær, og det ligger trøbbel i luften.


Bosco får noen innside-tips av sin bror, en tidligere narkoman som nå er rusfri. To bander som begge selger ecstasy, kriger om et område i byen. Bosco allierer seg med sin gamle partner Yokas for om mulig å rydde opp i forholdene.

Tilsynelatende står en ukjent religiøs sekt bak omsetningen av partydopet. Et sted i bakgrunnen murrer en ambisiøs Cruz – hun liker dårlig at Yokas og Bosco er på lag igjen.

Trauma i Tredje vakten
Etter at det klikket for Doc på ambulanseteamet og han trakk våpen mot sine egne kolleger (forrige episode), blir førstehjelperne Kim og Carlos sendt til psykiatrisk behandling. Psykiateren, dr. Madeline Breen, kommer fram til noen oppsiktsvekkende resultater.

Mer om serien
I det intense actiondramaet fra New York følger vi en gruppe uredde og engasjerte kvinner og menn fra ambulansetjeneste, brannvesen og politi, både på jobb og i privatlivet. De har ingen normal arbeidsdag – fra klokken 15.00 til langt på natt jobber den tredje vakten utrettelig for å redde menneskeliv.

Monte "Doc" Parker (Michael Beach) og Carlos Niete (Antony Ruivivar) arbeider i det unge og tøffe ambulanseteamet. Hver dag må de takle tragedier og strekker seg langt for å hjelpe mennesker i nød.

Kim Zambrano (Kim Raver) tilhører også ambulanseteamet. Kim har vært gift med Jimmy Doherty (Eddie Cibrian), og de har en liten sønn sammen. Doherty er en iherdig og dyktig brannmann, men desto mer lettsindig i privatlivet. Dohertys partner er den energiske og modige Alex Taylor (Amy Carlson).

For Faith Yokas er det å være Maurice "Bosco" Boscorellis partner vanskelig – kan de to politifolkene stole på hverandre? Boscos måte å håndheve loven på kolliderer med veteranen John "Sully" Sullivan (Skip Sudduth) oppfatning av politiyrket. Hans måte å håndheve loven på kolliderer med veteranen John "Sully" Sullivan (Skip Sudduth) oppfatning av politiyrket.

Amerikansk action/dramaserie (2003)
Originaltittel: Third Watch (sesong 5)
Kveldens episode:
Produsert av: John Wells Productions i samarbeid med Warner Bros. Television
Med: Michael Beach, Coby Bell, Eddie Cibrian, Nia Long, Molly Price, Kim Raver, Anthony Ryuivivar, Skipp Sudduth, Tia Texada, Jason Wiles, Bonnie Dennison og Chris Bauer

Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57


LENKER
  • NBCs sider 
  • Diverse