Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 3. november 2007 kl 20.20 Lyden av lørdag

Kampen fortsetter

Tore Strømøy sammen med de seks trenerne. Fra venstre: Jenny Jenssen, Christian Ingebrigtsen, Ulf Risnes, Inger Lise Rypdal, Jørn Hoel, Dag Ingebrigtsen og Tore Strømøy. (Foto: Geir Evensen, NRK)
Tore Strømøy sammen med de seks trenerne. Fra venstre: Jenny Jenssen, Christian Ingebrigtsen, Ulf Risnes, Inger Lise Rypdal, Jørn Hoel, Dag Ingebrigtsen og Tore Strømøy. (Foto: Geir Evensen, NRK)
Endelig ser vi hvem som har vunnet ikke bare trenernes, men også seernes gunst. I kveld møtes alle seks til ny dyst og ny avstemming – for ingenting er avgjort ennå.

De seks finalistene har jobbet sammen med sine trenere i flere uker og er nå i gang med finalerundene. To og to artister spiller mot hverandre og får sin dom av både fagjuryen og seerne. Tore Strømøy står klar på sidelinjen og får de umiddelbare reaksjonene fra hver enkelt. Følg med og stem frem din favoritt!

I kveld kan du nemlig stemme på den av de seks finalistene som du mener fortjener å bli Norges nye folkefavoritt.

I løpet av hver sending fremover skal alle seks artistene i ilden. Etter at fagjuryen og seerne har sagt sitt, står vi igjen med en poengtabell som gir klare indikasjoner på hvem som bør øve mer sammen med sin trener i den kommende uken.

Neste uke møtes alle seks igjen til ny finalerunde.

Om "Lyden av lørdag"
Lyden av lørdag startet med 24 artister og band fra hele landet og innenfor alle musikksjangere. Etter at artisttrenerne (Inger Lise Rypdal, Jørn Hoel, Christian Ingebrigtsen, Jenny Jenssen, Ulf Risnes og Dag Ingebrigtsen) nå har sagt sitt, står vi igjen med seks finalister som alle skal konkurrere om fagjuryens (Lage Fossheim, Hans Christian Andersen og Marianne Antonsen) og seernes gunst i ukene fremover.

Mot slutten av hvert program presenteres stillingen mellom artistene i en poengtabell. På bakgrunn av plasseringen i tabellen må trener og artist planlegge strategien og øve på de viktigste detaljene frem til neste program.

1. desember skal vinneren kåres i et storslått show i Oslo Spektrum. Førstepremien er platekontrakt med Universal Music.


Underholdningsserie i 11 deler
Produksjon: Dinamo Story
Prosjektleder NRK: Siss Kvamme, 23 04 77 81/ 90 82 88 17
Pressekontakt: Eirin Grytbakk 23 04 86 96/99 53 92 52 Gry Elise Jacobsen 23 04 72 86/ 930 29 120
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900
info@nrk.no