Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 31. januar 2003 kl 18.00 Uhu

Ivers og Avers våkner

Ivers og Avers (Anje og Maline Isene) har endelig klart oppdraget sitt – men klarer Polter å gjøre jobben sin?  (NRK-foto: Ole Kaland)
Ivers og Avers (Anje og Maline Isene) har endelig klart oppdraget sitt – men klarer Polter å gjøre jobben sin? (NRK-foto: Ole Kaland)
Etter å ha sovet et helt år, våkner endelig Ivers og Avers. Nå har de fullført oppdraget sitt om å sove uavbrutt i 365 dager og er klare for å dra til Hermetika. Polter skal hjelpe dem med reisen, men når et nytt spøkelse kommer, blir han så opptatt at han nesten glemmer dem!

Ivers og Avers er nok ganske uthvilte etter å ha tilbrakt et år sovende på loftet, og gleder seg til å reise til Hermetika.

Idet Polter skal sende dem trygt av gårde, blir han avbrutt av et nytt spøkelse som kommer til huset. Vil han rekke å sende Ivers og Avers til Hermetika før tidsfristen går ut, eller kommer han til å glemme dem oppe på loftet? Det vil i så fall være temmelig trist for Ivers og Avers, de har jo tross alt klart oppdraget sitt.

Om Uhu!
NRKs populære barne-tv fortsetter med 17 nye episoder om de hermetikkspisende spøkelsene utover vinteren og våren. Siden i høst har utespøkelset Cumulus endelig fått dra til Hermetika, men resten av de faste spøkelsene er fortsatt i huset. De vil også få møte andre spøkelser, blant annet agentspøkelset Obus og barnespøkelset Delfia. Fortsatt må spøkelsene utføre oppdrag for å komme til landet Hermetika, hvor de kan spise så mye hermetikk de bare vil.

Hovedspøkelset Polter (Rune Hekkelstrand)
Jålespøkelset Berit Smerit Perit (Mia Gundersen)
Det redde spøkelset Napoleon (Åsmund Huser)
Oppfinnerspøkelset Albert (Harald Stoltenberg)
Det modige ridderspøkelset Ridder Redikk (Liv Unni Larsson)
Surespøkelset Blitzabeth (Kirsti Grundvig)
Rampespøkelset Geir Gatsby (Espen Reboli Bjerke)
Barnespøkelsene Ivers og Avers (Anje og Maline Isene)
Agentspøkelset Obus (Helen Vikstvedt)
Barnespøkelset Delfia (Maiken Kolle Riskild)

Egenproduksjon fra NRK Barn- og ungdomsavdelingen
Prosjektleder: Vibeke Fürst Haugen
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96