Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 fredag 2. juli 1999 kl 22.40 Utroskap: En bruksanvisning

Utroskap: En bruksanvisning (t)


NRK2 fredag 2. juli kl 22.40
Utroskap: En bruksanvisning

Utro etter noter

\"Utroskap - en bruksanvisning\" er en blanding av et romantisk psykodrama og en thriller. Arkitektekteparet Bruno og Fabienne lever ut sine seksuelle fantasier utenfor ekteskapets ramme. Samtidig involveres de i en narkotikasmugleraffære.
Bruno (Vincent Cassel) og Fabienne (Karin Viard) bor og arbeider sammen. I filmen \"Utroskap: En bruksanvisning\" går vi inn i deres liv mens de i spenning venter på utfallet av en stor arkitektkonkurranse. Vil prosjektet deres vinne? I løpet av en stressende dag blir samlivet deres satt på en hard prøve.
Spenningen knyttet til utfallet av den viktige arkitektkonkurransen driver Bruno og Fabienne i hver sin retning. Begge befinner seg plutselig i ville situasjoner - noen morsomme, noen ømme. Det utvikler seg til en farlig flørt med begjæret som får dem til å glemme de vanlige sosiale konvensjonene. Han lever ut sine erotiske fantasier med en totalt fremmed, mens hun vender seg til familiens beste venn, Simon (Richard Berry).
Vi følger paret gjennom 24 timer. Problemene knyttet til deres utroskap kompliseres ved at de vikles inn i en narkotikaskandale.
Etter dette begivenhetsrike døgnet vet Bruno og Fabienne kanskje mer om den tilsynelatende motsetningen mellom mannens jakt på sex og kvinnens søken etter kjærlighet.

NRK2 fredag kl 22.40
Tidligere sendt 18.9.98

Bilder (via Scanpix/Internett)
1. Bruno (Vincent Cassel) sammen med to av kveldens erobringer.

2. Fabienne (Karin Viard) hevner seg på ektemannen Bruno ved å innlede et forhold til familievennen Simon (Richard Berry).

Film - innkjøpt
Produksjonsland: Frankrike (1995)
Originaltittel: Adult?re - mode d\'emploi
Regi: Christine Pascal
Med: Richard Berry, Karin Viard og Vincent Cassel
Pressekontakt: Anne-Marie Astad, tlf 23 04 98 41