Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 23. oktober 2009 kl 22.25 Detektimen: Sporløst forsvunnet

På dypt vann

Jack (Anthony LaPaglia) og teamet følges nøye av media og myndighetene når de leter etter en forsvunnet senator. (Foto: Warner Bros)
Jack (Anthony LaPaglia) og teamet følges nøye av media og myndighetene når de leter etter en forsvunnet senator. (Foto: Warner Bros)
En høyt profilert senator som også har en svært velstående far, er meldt savnet. Etterforskningen følges nøye av media og myndighetene, det legger et stort press på FBI-teamet.

Senatoren hadde fortalt mannen sin at hun skulle på et hastemøte i Washington, men hun må ha løyet, for ingen ventet henne der, og hun dukket heller ikke opp. Etter 15 timer er det ikke kommet inn noe krav om løsepenger, dermed er hun tydeligvis ikke bortført.

Jack vurderer andre mistenkte; både politiske motstandere, en person som har plaget henne og til og med senatorens egen ektemann. Men et selvmord kaster et nytt lys over etterforskningen.

Om serien
En gruppe spesialetterforskere i FBI arbeider med å spore opp savnede personer. De følger én hovedregel: å lære offeret å kjenne. Etterforskningsteamet kartlegger den savnedes tilværelse i minste detalj og hvert minutt av vedkommendes bevegelser i tiden før forsvinningen. Hver sak er en kamp mot tiden, for etter 48 timer er sjansen for å spore opp personen drastisk redusert.

Amerikansk spenningsserie i 24 deler
Produsert av Warner Bros (2006)
Regi: John Showalter
Original tittel: "Without a Trace" (series 5)
Kveldens episode: "Deep Water"
Med bl.a.: Anthony LaPaglia, Marianne Jean-Baptiste, Enrique Murciano, Eric Close og Roselyn Sánchez.
Pressekontakt: Sidsel Mundal, 414 52 326 / 23 04 92 82
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900