Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 4. mai 2002 kl 21.25 Med hjartet på rette staden

Protesterer mot stengt sti

Aidensfield protesterer når en sti blir stengt for allmennheten i
Aidensfield protesterer når en sti blir stengt for allmennheten i "Med hjartet på rette staden". (Foto: Yorkshire Television)
En bankraner på jakt etter pengene han stjal, og sinte protester på grunn av en stengt sti, skaper problemer i Aidensfield.

Barry, som har sonet en dom for et væpnet bankran, returnerer til Aidensfield. Alle tror han er tilbake for å hente pengene han fikk med seg under ranet, og de har sørget for at en mann følger etter ham, slik at pengene kan komme til rette.

I mellomtiden oppstår det en konflikt mellom skogvokteren og to turister som reiser til fots. De oppdager at Lord Ashfordly har stengt av en sti som krysser en hei, og protesterer kraftig på at de ikke får mulighet til å krysse heien. Sammen med sinte beboere i Aidensfield organiserer de en demonstrasjon ved eiendommen til Lord Ashfordly.

Men hvorfor er også Barry opptatt av at stien er stengt?

Om serien
Den britiske serien ”Med hjartet på rette staden” (Heartbeat) er fra idylliske Yorkshire. Hovedpersonen var lenge Nick Rowan (Nick Berry), som fikk en stilling i det kanadiske ridende politi og emigrerte med sin familie. Plassen som betjent etter Nick er overtatt av Mike Bradley (Jason Durr).

“Med hjartet på rette staden” er den mest populære serien i England. Med seertall på inntil 17,7 millioner er dette den mest sette dramaproduksjon på britisk fjernsyn gjennom tidene. Et kraftfullt og følsomt drama, fylt med humor og de magiske tonene fra klassiske sekstitallslåter, utgjør resepten for seriens enorme suksess.

Britisk tv-serie fra Yorkshire Television
Originaltittel: Heartbeat, (serie 8)
I rollene: Bl.a. Jason Durr, Derek Fowlds, Bill Maynard, Fiona Dolman og Kazia Pelka
Pressekontakt: Steinar Dahl , tlf. 23 04 74 57

Bilde:
Aidensfield protesterer når en sti blir stengt for allmennheten i ”Med hjartet på rette staden”. (Foto: Yorkshire Television)