Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 7. april 2007 kl 18.00 Skrimmel Skrammel

Hvor er buksa mi?

Hans-Petter Moen, Kjærand Moe, Morten Bergheim, Anders Kjepperud og Kim A. Hagen i Cheezy Keys i den magiske lekeverdenen Skrimmel Skrammel. (Foto: Monster Entertainment as)
Hans-Petter Moen, Kjærand Moe, Morten Bergheim, Anders Kjepperud og Kim A. Hagen i Cheezy Keys i den magiske lekeverdenen Skrimmel Skrammel. (Foto: Monster Entertainment as)
Kjærand har mistet buksa si i tunnelen mellom den virkelige verden og den magiske lekeverdenen Skrimmel Skrammel. Kanskje orakelet Mr. Mysterioso kan hjelpe?

I tillegg til å forsøke og synge buksa tilbake ser de fem gutta i Cheezy Keys nærmere på countrymusikk i dag.

Og de oppdager Gammelkanten, en kant som går mellom to av dørene. Hvis man faller over, kan man bli over hundre år! Det har i hvert fall Anders lest.

Om serien
Gjennom hemmelige portaler kommer Hans-Petter, Anders, Kim, Kjærand og Morten fra Cheezy Keys til Skrimmel Skrammel - et sted der de kan leke, løse oppgaver, synge og danse.

Skrimmel Skrammel er en magisk lekeverden, og her finnes blant annet det mystiske orakelet Mr. Mysterioso. I hvert program ser vi nærmere på forskjellige musikktyper, og gjennom de åtte programmene får vi høre rap, country, rock, folkemusikk, opera, reggae og korpsmusikk.

Men Skrimmel Skrammel er ikke bare moro, for mellom to av dørene gutta bruker for å komme til denne magiske verdenen, finnes Gammelkanten, og den har Anders lest at er farlig.

Sang, dans og humor
Cheezy Keys har sunget sammen siden 1999, og alle fem har dans- og musikkutdanning. Gruppa har solid erfaring fra norske og internasjonale musikal- og revyscener, og har spilt og sunget for utsolgte hus i Norge de fire siste årene. De kombinerer sang og dans med humor, og dette er første gang de medvirker sammen i en tv-serie.

Innkjøpt underholdningsmagasin for barn i åtte deler (2006)
Produsert av Monster Entertainment as
Medvirkende: Hans-Petter Moen, Anders Kjepperud, Kim A. Hagen, Kjærand Moe og Morten Bergheim.
Prosjektleder NRK: Tone C. Rønning
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96/995 39 252
TV-seere bes kontakte NRKs Publikumsservice, tlf 815 65 900
info@nrk.no