Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 søndag 20. juni 2010 kl 21.40 Anne-Kat. ser på tv

Vinn eller forsvinn

Anne-Kat. Hærland lar seg opphisse av konkurranser på TV. (Foto: Sara Rose)
Anne-Kat. Hærland lar seg opphisse av konkurranser på TV. (Foto: Sara Rose)
Fenomenet "konkurranser på TV" skal under lupa til Anne-Kat. Hærland i kveld. Hun holder ikke tilbake når det gjelder å dele sin mening om temaet.

TV-universet er blitt en fargesprakende, larmende lekegrind der folk døgnet rundt konkurrerer om premier som spenner fra en håndfull skillemynt til en storvokst bonde med egen gård. Deltagerne hentes fra alle lag av folket, og programmene toppes gjerne ukritisk med et rikelig dryss av landets kjendiser.

Anne-Kat. deler sine klare meninger om fenomenet, og ikke minst stiller hun det høyst relevante spørsmålet om hvorfor i all verden man skal risikere å møte en konkurranse i absolutt hvert eneste program på TV? Er det nødvendig?

Om serien
To år etter at hun forlot fredagssuksessen "Nytt på nytt", er komikeren Anne-Kat. Hærland tilbake på skjermen, denne gangen skal hun med argusøyne se på den norske TV-historien. Intet TV-øyeblikk er for lite, og intet er for stort. Hun har virkelig fråtset i alle de norske TV-kanalenes arkiver – på jakt etter pinligheter, feilskjær, bommerter, eller bare rett og slett ting hun selv syns er morsomt. De havner alle under Anne Kats skarpe lupe; TV-journalistene, stjernene, publikummet, showene og ikke minst alle de energiske programlederne titteboksen har fremfostret gjennom tidene.

Med en sunn skepsis til en tidvis fjollete verden av TV-programmer vil hun forsøke å hjelpe deg til å se på TV på en ny måte – det vil si sin måte!

Anne Kat ser på TV på en måte kanskje flere burde gjøre …

Programmet er sendt tidligere.

Norsk humorserie 2009
Produsert av: Rubicon TV for NRK
Produsent: Geir Sindre Breivik
Programleder: Anne-Kat. Hærland
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden, 23 04 98 41/909 55 364
TV-seere bes kontakte:Publikumsservice / 815 65 900