Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 28. oktober 2010 kl 22.20 Hjerte til hjerte - Spelet

Mesteren tar over


Det er krise i Maridalsspillet, og selveste Stein Winge kalles inn for å regissere stykket. Han krever full konsentrasjon fra alle. Selv Linn, som oppdager at hun ikke kan replikkene sine så godt som hun kanskje burde.

Linn er lei seg og angrer på at hun sparket Evelyn. Derfor bestemmer hun seg for å oppsøke sin eneste venn. Evelyn er derimot skikkelig såret, og Linn greier rett og slett ikke å få henne med seg tilbake til Maridalen og spelet…

Lang dags ferd mot natt
Linn sitter oppe hele natten for å pugge tekst, men innser at det er for sent. Så får hun en genial idé: Hun skal plassere jukselapper rundt på hele spelområdet!

Kjendisene begynner å strømme til, og tribunene fylles opp med forventningsfulle folk. Linn får alvorlige problemer da hun finner ut at noen har fjernet alle lappene hennes. Hun gjør et siste, vanvittig, forsøk på å redde sitt eget skinn. Kan dette gå bra?

Om serien
Forrige gang vi møtte Linn Skåber var hun engasjert av Gyldendal forlag for å skrive en bok som det aldri ble noe av. Denne gangen skal Linn gjøre noe hun kan, hun har fått en rolle i "Maridalsspillet".

Etter å ha fått overtalt regissør Gard Eidsvold til å gi seg en rolle i det kjendistunge spelet, skjer det en rekke ting som får regissøren til å angre bittert på at han ga etter. Linn durer ufortrødent frem med sin stakkars manager, Evelyn på slep. Og henne dytter hun foran seg i enhver uheldig eller ubehagelig situasjon.

Dette er andre serie av "Hjerte til hjerte", regissert av Marit Åslein. Gjennom serien møter vi en rekke kjente fjes som havner i dramaet rundt Linn og hennes ønske om å være stor stjerne.

Egenprodusert humorserie (2010)
Manus: Terje Solli, Line Grünfeld og Linn Skåber
Regi: Marit Åslein
Prosjektleder: Christina Rezk Resar
Med: Linn Skåber, Line Grünfeld, Kristin Tonjer, Jon Øigarden, Gard Eidsvold, Janne Formoe, Anne Torjussen Diesen, mfl.
Pressekontakt: Sidsel Linden, 23 04 98 41/909 55 364
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900 info@nrk.no