Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 4. desember 1999 kl 19.55 Nr. 13: Noen som passer for meg

Nr. 13: Noen som passer for meg (ttv)


NRK1 lørdag 4. desember kl 19.55
Nr. 13 (4:5) Noen som passer for meg

Rashid skal gifte seg

Skal man gifte seg, trenger man en forlover. En bestevenn som kan gå god for en, og fortelle om alle ens fremragende egenskaper. Når Rashid skal gifte seg, hvem er mer naturlig å spørre enn Roger?
Roger sliter derimot med å oppnå kontakt med det annet kjønn. Han vil så gjerne, men hvordan skal han treffe den rette? Er kontaktannonser tingen?
Rashid har vært heldig. Han traff sin Lillian på toget til Nordagutu. Unn-Berit er samboer med sin musikervenn Leck, og herr og fru Skau har hverandre. Det er bare Roger som er alene i verden. \"Enda han har alt - eller nesten alt\", som fru Skau sier.

Om \"Nr. 13\"
I denne situasjonskomedien møter vi blant andre ekteparet Skau (Aud Schønemann og Helge Reiss). Den eiegode fru Skau er gårdens sosiale midtpunkt, og har alltid vaffelrøren og kaffekannen klar når det trengs.
Nordlendingen Unn-Berit (Marit A. Andreassen) er en rastløs lærer i 30-årene, på evig jakt etter alt som kan gi livet mening. Hun bor sammen med den litauiske jazzmusikeren Leck (Hans Rønningen).
Roger (Geir Kvarme) er seriens \"motor\". Han er jevnaldrende med Unn-Berit, og fraskilt weekend-pappa, tidligere drosjesjåfør og noe arbeidssky.
Ahmed Rashid (Behruz Arshi) er gårdens vaktmester. Han er konstant overarbeidet, og hans evige strev står i grell kontrast til Rogers dårlig kamuflerte arbeidsvegring.
Tobias (Tobias Wienskol Fosheim) er Rogers sønn. Han bor hos sin mor på Jæren.
\"Nr. 13\" er skrevet av Andreas Markusson og instruert av Bo Hermansson.

NRK1 lørdag kl 19.55

Bilde (via Scanpix/Internett)
Rashid (Behruz Arshi) går i giftetanker. (Foto: Scanpix/Per Løchen)

Egenprodusert situasjonskomedie
Ved Bo Hermansson og Grete Rypdal
Med bl.a.. Aud Schønemann, Helge Reiss og Geir Kvarme
Pressekontakt Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83