Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 8. juni 2009 kl 21.30 The Street

Bak lukkede dører

En klassisk trekanthistsorie får en uventet slutt.(Foto: Granada)
En klassisk trekanthistsorie får en uventet slutt.(Foto: Granada)
Byen er Manchester, landet er England og gaten heter Bold Street. Den britiske tvserien forteller om livet og lidenskapene bak dørene i denne gaten. Det er drama det er snakk om, skrevet av anerkjente Jimmy McGovern og serien har vunnet mange prestisjefylte priser for ypperlig spill og god regi.

De menneskelige dramaene som spiller seg ut i den nord-engelske byen er viklet inn i hverandre. Du møter en trebarnsmor som kjeder livet av seg, elskeren hennes forvandler seg til å bli hennes verste fiende, en desillusjonert mann oppdager at han likevel betyr noe for familie og venner, et uventet vennskap som snur opp ned på en drosjesjåførs liv, og to søstre som etter mye krangel finner tilbake til hverandre på grunn av et ekteskap som bryter sammen. Flere av rollene er besatt av kjente skuespillere vi tidligere har kunnet glede oss over.

Første episode
Trebarnsmoren Angela Quinn føler seg fanget i sitt kjedelige, men trygge ekteskap. For å oppleve litt spenning innleder hun et forhold til sin venn og gifte nabo, Peter Harper. De hengir seg til stjålne morgentimer med sex og sjokolade, helt til en bilulykke snur tilværelsen på hodet. Tragedien tvinger dem alle til å gå i seg selv og forholde seg til skyld og skam.

Serien ble først vist på BBC i 2006.

Britisk dramaserie i seks deler
Manus: Jimmy McGovern
I rollene: Jane Horrocks, Daniel Ryan, Shaun Dooley
Produsent: Granada
Pressekontakt: Sidsel Mundal, 414 52 326 / 23 04 92 82
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900