Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 onsdag 26. april 2006 kl 21.00 Larry Sanders-show

Hanks kontrakt

Til tross for vanskeligheter bak kulissene, må showet gå sin gang. Her er bokseren George Forman gjest hos Larry Sanders (Foto: HBO)
Til tross for vanskeligheter bak kulissene, må showet gå sin gang. Her er bokseren George Forman gjest hos Larry Sanders (Foto: HBO)
Hank er midt i nye forhandlinger om kontrakt, og han truer med å forlate showet hvis han ikke både får lønnstillegg og en liten golfbil å kjøre rundt med i studio.

Etter å ha takket Larry for alle oppmuntringer gjør Hank seg klar til å forlate tv-selskapet. Men lønnsforhandlinger er som kjent ofte spill for galleriet, og Hank forteller Arthur at han har fått tilbud om jobb i hos Dick Cavett, noe som blir avslørt som en bløff.

Larry finner ut at selskapet ikke har tenkt å fornye Hanks kontrakt, og truer med å slutte hvis ikke Hank får alt han ber om.

Om serien
Hver onsdag utover våren skal vi følge den amerikanske talkshow-verten Larry Sanders både foran og bak kamera. Han er skapt av komikeren, tekstforfatteren og skuespilleren Garry Shandling, som er har blandet fakta og fiksjon på en helt spesiell måte. Shandling spiller selv rollen som Larry Sanders.

Sanders fremstår som en vellykket talkshow-vert, men i virkeligheten er han en svært sammensatt karakter. Han er egosentrisk, men har likevel dårlig selvtillit. Han er sta, men blir ofte vinglete når han får råd fra de underligste kanter. Han er redd for å få sparken av tv-selskapet, men klager stadig over dårlig behandling. Likevel er Larry eneste kaptein på skuta. Med seg har han produsenten Artie, en tøff tv-proff som er både mor, far, venn og manager for Larry, og assistenten Hank, en forfengelig og ikke altfor intelligent person hvis oppførsel medfører mange pinlige situasjoner.

Amerikansk komiserie (1992)
Produsert av HBO
Originaltittel: "The Larry Sanders Show"
Episodetittel: "Hank’s Contract"
Med Garry Shandling (Larry Sanders), Rip Torn (Artie), Jeffrey Tambor (Hank), Jeremy Piven (Phil) – og Robin Williams og George Forman (som seg selv)
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83 / 98 87 50 78