Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 2. september 2001 kl 18.00 Nå er det nå

Søndager med Rebekka

”Nå er det nå” er programmet for barn mellom fire og åtte år. 13 søndager vil barna få en blanding av informasjon og underholdning, presentert av Rebekka Karijord. I tillegg til at hvert program tar opp et spesielt tema, vil det blant annet inneholde musikkvideoer og en fotballskole som går over fire programmer i høst.

Et tema kan for eksempel være sykdom, slik som i det første programmet. Rebekka, som bor i et kråkeslott, oppdager at hamsteren hennes er syk. Hun tror i hvert fall at den er syk. Hvordan skal hun gjøre den frisk igjen? I det neste programmet tar Rebekka opp hva som er rettferdig og hva som er urettferdig.

Rebekka presenterer også en komiserie med to gærne politimenn, Gustavsson og Pettersson (Gustav Wiklund og Peppe Forsblom) i stumfilmserien ”Polis, polis”, produsert av finsk tv.

Rebekka Karijord
Programlederen Rebekka Karijord studerer for tiden i Stockholm. Hun er den eneste norske studenten på Statens Scenskola på Dramaten i Stockholm. Over 2000 håpefulle søkte om å komme inn på denne prestisjetunge teaterskolen, men bare ti kom gjennom nåløyet. En av dem var altså Rebekka.

For ti år siden var Rebecca en av ungene i ”Smørøyet” på NRK1. Hun har også gitt ut plater, skriver dokumentarserie for tv og har vært med i flere av Bentein Baardsons sommeroppsetninger i Grimstad.

”Nå er det nå” er produsert av Nordmagi AS, og vises i alle de nordiske land.

Barneprogram, samproduksjon mellom Nordmagi AS og NRK
Programleder Rebekka Karijord
Prosjektleder Bjørn Skjelstad
Pressekontakt Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83