Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 4. mai 2010 kl 20.15 Lisa goes to Hollywood

Vinn, eller forsvinn?


Avreisedatoen er faretruende nær – vil Lisa rekke å hale i land en rolle før hun må sette seg på flyet tilbake til England?

Lisa har bursdag og fyller 35 år. Hun får en fantastisk feiring på den berømte Santa Monica Pier. Hun ser lyst på livet, og etter mye motgang ser det endelig ut til at det løsner for henne. Hun har fått en avtale om å prøvespille for den populære serien "Vampire Diaries". Hvis hun får denne rollen, vil det faktisk endre hele livet hennes!

Øve, øve, øve
Hun møter sin venn Frank Megna for å øve seg før prøvespillingen. Hun treffer også Debby Romano og Brett Brenner som har besatt roller i seriene "Cougar Town", "That 70’s Show" og "Scrubs". De er veldig positive til Lisa.

Alt ser nå ut til å ligge til rette for et gjennombrudd. Rekker hun det før avreise?

Om serien
Lisa Stokke har tatt med sine to små barn og sin mor ut på eventyr til Hollywood. Her skal det briste eller bære. Klarer hun å slå igjennom i verdens tøffeste filmindustri?

I løpet av seks episoder følger vi denne fargerike jenta fra Tromsø når hun skal finne seg en plass i en verden av ambisiøse, unge, og mer eller mindre talentfulle skuespillerspirer. Lisa blir raskt klar over at i Hollywood er det eksteriøret som teller.

Lisa har bestemt seg for at det er nå eller aldri. Skal hun prøve å få et internasjonalt gjennombrudd som skuespiller, så må hun gjøre det før det blir for sent. Det er med blandede følelser hun forlater London og ektemannen sin og tar barna med til drømmenes by. Full av pågangsmot kommer hun til det fine huset der hennes mor allerede har flyttet inn og venter på henne.

Lisa Stokke hadde sitt store gjennombrudd som musikalstjerne da hun ble plukket ut til en av hovedrollene i musikalen "Mamma Mia" i London. Da ABBA-general Bjørn Ulvæus ville vite litt mer om henne, ble han sjokkert over å høre at hun er norsk og fra Tromsø. Etter tre år på den såkalte "Fame"-skolen i Liverpool snakker hun flytende engelsk. Etter musikalen "Mamma Mia" har det fulgt flere roller i TV-serier og i spillefilmen "Lange, flate ballær 2".

Norsk dokumentarserie 2010
Produsert av: Feelgood Scene Film og TV
Produsent: Jørgen Steinheim
Prosjektleder, NRK: Barbara Jahn
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden 23 04 98 41/909 55 364
Tv-seere bes kontakte NRKs Publikumsservice, tlf 815 65 900 Publikumssevice