Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 7. september 2004 kl 21.35 Den tredje vakten

En date for Kim

Førstehjelperen Kim Zambrano (Kim Raver) og reporteren Aaron Noble (Tom Berenger) i den
Førstehjelperen Kim Zambrano (Kim Raver) og reporteren Aaron Noble (Tom Berenger) i den "Den tredje vakten". (Foto: Warner Bros.)
Førstehjelper Kim på ambulanseteamet behandler journalisten Aaron Noble som er stukket ned med kniv på fortauet i New York City.

Kim gjenkjenner navnet til Aaron Noble, likevel kommer hun ikke på at han er den kjente reporteren som hun beundrer. Noe sier pang hos Aaron som senere inviterer Kim med ut på middag.

Kim og kollegaen Doc treffer også på en ung kvinne, den samme som tidligere har anmeldt ambulansesjåføren Carlos for seksuelt trakasseri. Nå skjer det merkelige at hun kommer med en overraskende innrømmelse i saken til Kim og Doc.

Bosco og Yokas
De to samkjørte politifolkene Bosco og Yokas er ute og sjekker på kollisjonsstedet mellom en personbil og en verditransport. En ung mann prøver å komme seg derfra med en pengesekk. De to tar opp forfølgelsen, da tyven stopper dem med pepperspray.

Da tyven etterlater pengesekken, synes Bosco og Yokas det er snedig og mistenker at de er blitt lurt.

Mer om serien
I det intense actiondramaet fra New York følger vi en gruppe uredde og engasjerte kvinner og menn fra ambulansetjeneste, brannvesen og politi, både på jobb og i privatlivet. De har ingen normal arbeidsdag – fra klokken 15.00 til langt på natt jobber den tredje vakten utrettelig for å redde menneskeliv.

Monte "Doc" Parker (Michael Beach) og Carlos Niete (Antony Ruivivar) arbeider i det unge og tøffe ambulanseteamet. Hver dag må de takle tragedier og strekker seg langt for å hjelpe mennesker i nød.

Kim Zambrano (Kim Raver) tilhører også ambulanseteamet, og kompanjongen Bobby Caffey (Bobby Cannavale) er hemmelig forelsket i henne. Kim har imidlertid vært gift med Jimmy Doherty (Eddie Cibrian), og de har en liten sønn sammen. Doherty er en iherdig og dyktig brannmann, men desto mer lettsindig i privatlivet. Dohertys partner er den energiske og modige Alex Taylor (Amy Carlson).

For Faith Yokas er det å være Maurice "Bosco" Boscorellis partner vanskeligere enn å takle mann og to barn. De to politifolkene krangler til stadighet, men vet også at de kan stole uforbeholdent på hverandre. Boscos måte å håndheve loven på kolliderer med veteranen John "Sully" Sullivan (Skip Sudduth) oppfatning av politiyrket.

Amerikansk action/dramaserie
Originaltittel: Third Watch (sesong 4)
Kveldens episode: Everybody Lies
Produsert av: John Wells Productions i samarbeid med Warner Bros. Television
Med: Michael Beach, Coby Bell, Amy Carlson, Eddie Cibrian, Molly Price, Kim Raver, Anthony Ruivivar, Skipp Sudduth og Jason Wiles
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57


LENKER
  • Les mer 
  • Les mer