Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 3. mai 2010 kl 19.45 Puls: Klar for bikinisesong!

Kom i form til sommeren!


Er det mulig at magen kan bli mindre ved å trene rygg og skuldre, og hvorfor er det smart å ta seg en espresso rett før trening? Dette er bare noen av spørsmålene Puls-trener Yngvar Andersen og ernæringsfysiolog Lise von Krogh svarer på i kveldens Puls der Helene Sandvig er tilbake som programleder.

Vi har nettopp avsluttet en runde med Bedre puls, og i kveld tar Helene Sandvig opp tråden igjen fra denne serien: Det blir en halvtime med gode råd om trening og kosthold som vil gjøre deg enda klarere til å møte ferien litt lettere!

Vi møter igjen gjengen i Bedre puls som i hvert fall er mer klar for bikinisesong enn de har vært på mange år. Etter å ha fått hjelp av Yngvar og Lise til å legge om livsstilen, har de i snitt gått ned 5-6 buksestørrelser. De sover bedre, har fått mer energi og de føler seg gladere.

I kveld deler de sine beste råd med oss andre. Så har du lyst til å komme i gang med trening, eller er du allerede i gang, men ønsker å trene mer effektivt? Da er dette en sending du ikke bør gå glipp av.

Helene Sandvig tar opp et nytt tema i hver Puls-sending fremover våren. Neste uke er temaet "stalking (forfølgelse)"

Egenproduksjon fra Dokumentar og Samfunn, NRK 2010
Programleder: Helene Sandvig, 23 04 61 64/ 414 32 282
Prosjektleder: Charlotte Myhrvold
Kontaktinfo som gjelder omtaler og bilder: presse@nrk.no , tlf 414 28 800
Tv-seere bes kontakte NRKs Publikumsservice, tlf 815 65 900