Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 lørdag 12. mars 2011 kl 21.55 Treme, New Orleans

Davis bak lås og slå


I kveldens episode blir Davis McAlary arrestert for å ha drukket på åpen gate, men blir fort kausjonert ut av Toni. Som betaling tilbyr han å gi datteren hennes pianotimer.

Det oppstår også problemer for Antoine Batiste når Desiree mistenker han for å være uærlig om sitt besøk på en strippeklubb. Antoine på sin side insisterer på at han ønsker å jobbe på stedet.


Om serien

Året er 2005, og orkanen Katrina har nylig gjort massive ødeleggelser i jazzbyen New Orléans. I denne serien fra HBO følger vi menneskene som lever i den kulturrike byen som nå er fullstendig rasert.

Menneskene er bosatt i bydelen Treme, også kjent som en av USAs eldste afroamerikanske nabolag. De kjemper for å bygge opp sine liv og hjem etter at orkanen ødela byen deres, men musikken og deres unike kultur står som en påle!


Prisbelønnet produsent
Det er den Emmy-belønte produsenten David Simon (The Wire og Generation Kill) som, sammen med sin venn og kollega Eric Overmyer, står bak serien som setter fokus på en av USAs verste naturkatastrofer og dens følger.

Amerikansk dramaserie 2010
Produsert av HBO
Original tittel på episode: Right place, Wrong time
Regi: David Simon og Eric Overmyer
Med: Khandi Alexander, Rob Brown, Kim Dickens, Michiel Huisman, Melissa Leo, Lucia Micarelli, Clarke Peters, Wendell Pierce, Steve Zahn, India Emnenga, David Morse, John Goodman med flere.
Pressekontakt: Nathalie Sprus , tlf: 23044575/90 94 27 08
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900