Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 18. mai 2000 kl 22.30 U

U


NRK1 torsdag 18. mai kl 22.30
U (9:10)

U på torsdag

Rune stiller opp i en \"hjemme hos\"- reportasje i Se og Hør, Kjersti er skuespiller i erotisk naturfilm, Håvard møter en splatterfilmregissør, Silje hjelper en venninne å bli skuespiller og Aggie har en SMS-date.

Rune presses av sjefen sin til å stille opp i et \"hjemme hos\"-portrett i Se og Hør. Han er utrolig skeptisk og frykter at han må stille opp på illustrasjonsbilder som vil være med på å sette ham i bås. Glenn dukker imidlertid opp med en kasse pils, og de legger planer for hvordan de skal lure Se og Hør. Dette er historien om hva som egentlig skjedde da Rune fikk besøk av ukebladet.

Naturfilm
Kjersti blir invitert med på kajakktur av husverten Kåre. Han har rotet fram sitt gamle super-8 kamera, meldt seg inn i Veteransmalfilm-klubben og vil ha henne med på naturfilm.

Vi møter også Silje og hennes venninne Åse. Etter en heftig natt på byen våkner de opp fyllesjuke hos Håvard. Åse er stressa fordi hun skal på opptaksprøve på Teaterhøyskolen, men Silje beroliger henne. Hun kjenner nemlig en ekte skuespiller som kan hjelpe.

Send en mail til u@nrk.no eller for SMS: send u til 1987.

NRK1 torsdag kl 22.30

Bilde
1. Silje (t.v.) beroliger sin bekymrede venninne Åse.
2. Rune og Glenn legger en slagplan.
3. Rune gleder seg til Se og Hør kommer på besøk. (Alle foto: NRK)

Egenprodusert kultur- og underholdningsprogram
Pressekontakt U: Åse Mørk (ase.mork@nrk.no), tlf 23 04 20 50
Redaksjonsledere U: Marius Hoel (marius.hoel@nrk.no), tlf 23 04 53 46 og Jan Strande Ødegårdstuen (jan.strande.odegardstuen@nrk.no), tlf 23 04 85 16
Pressetjenesten NRK: Sabine Hammari (sabine.hammari@nrk.no), tlf 23 04 99 18