Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 11. mars 1999 kl 16.00 Dream Team

Dream Team (t)

NRK1 torsdag 11. mars kl 16.00
Dream team (14:64)

Lucy og Dean i Blackburn
Lucy (Kate Farrah) og Dean (Darren Morfitt) er på hotell i Blackburn hvor Harchester skal spille fotballkamp. Dean foreslår at de flytter sammen. Han vil ha henne - og bare henne.
Micahel Jacobs (David Hunt) tar fatt Georgina (Clemency Burton-Hill). Han vet at hun har løyet for ham. Georgina tar dette utover Lucy som hun påstår har ødelagt vennskapet deres. Warren (Clinton Kenyon) maler for kommunen som en del av straffen han fikk og får hjelp av Mandy (Annelies Lovell) som han er betatt av. Men i buskene lurer den kriminelle Pete som legger en plan for et ran han vil ha Warren med på.

Om serien
I denne britiske dramaserien følger vi de målbevisste gutta i Harchester United fotballklubb på og utenfor banen. Gjennom tøff trening og harde kamper kjemper de for å bli \"Dream Team\" i FA Premier League.
Det britiske selskapet SKY1 satset stort på \"Dream Team\". Og suksessen lot ikke vente på seg. Det var drømmetall på ratingstatistikken og seermasser fra 15 år og opp til 45.
Det beste med serien er at den er så realistisk. Spillerne, som primært er unge, talentfulle skuespillere, ble drillet av profesjonelle fotballspillere flere måneder før innspillingen startet. Ron Atkinson, mangeårig fotballmanager med stjernestatus i England, spiller seg selv i rollen som klubbens manager. Da skuespillerne var på audition, var det fotballferdighetene seriens produsenter var ute etter å avdekke - ikke bare skuespillertalentene.
NRK1 torsdag kl 16.00
Tidligere sendt 29.9.98

Britisk dramaserie
Produsent: SKY1 (1997)
Regi: Alister Halum
I hovedrollene: Ron Aktkinson, Bill Fellows, Clinton Kenyon, Kate Farrah, Darren Morfitt, Sam Loggin, Michel Legge, John Salthouse

Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Anne Bekkevold, 23 04 89 56