Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 27. juli 2000 kl 19.30 Billetten

Billetten (ttv)


NRK1 torsdag 27. juli kl 19.30
Billetten (5:8)

Pengefolk i \"Billetten\"

Programleder og \"stasjonsmester\" Viggo Valle sender i kveld nye deltakere ut på spennende fantasireiser fra Café Rampa på Hommelvik stasjon i Sør-Trøndelag. Kveldens utfordrerlag består av Hilde Wøhni Joakimsen, bedre kjent som \"Lotto-Hilde\", og Carsten O. Five, redaktør av Dine Penger.

Joakimsen kommer opprinnelig fra Honningsvåg, og har reist mye rundt om i Norge for å besøke glade millionærer. Five bruker på sin side gjerne fritiden til et opphold i Frankrike når han ikke gir råd om sikre investeringer. Pengebeløp står også sentralt i kveldens program i kampen om hvem som skal gå av med seieren.

Om serien
Med Café Rampa på Hommelvik stasjon som utgangspunkt inviterer programleder og eneveldig dommer Viggo Valle til en ny omgang med den populære reisespørreleken \"Billetten\". Åtte torsdager i sommer drar deltakerne ut på spennende fantasireiser i inn- og utland, der målet er mestermøtet 17. august.

\"Billetten\" ble lansert i fjor som en sommerlig underholdningsserie. Det er en slags fjernsynsversjon av radioens suksessprogram \"Påskelabyrinten\", der Viggo Valle er programleder. Nytt av året er at man legger opp til den såkalte utslagsmetoden. Det vil si at det laget som går av med seieren i første program, møter utfordrerlaget i neste program. Til slutt blir det mestermøte mellom vinnerlaget i program sju og vinnerne fra i fjor - Gunda Rylandsholm og Svein Olav Ludvigsen.

Ved hjelp av bilder, filmklipp, gjenstander og andre nyttige opplysninger skal deltakerne finne fram til interessante reisemål spredt over hele verden. Ved siden av reisepenger som belønning for gode svar, får alle lagene premier i form av en togreise med NSB. Men den lengste turen og hovedpremien, den er det bare vinnerlaget som får billetter til...

NRK1 torsdag kl 19.30

Bilde
1. Kveldens utfordrere er Hilde Wøhni Joakimsen, bedre kjent som \"Lotto-Hilde\", og Carsten O. Five, redaktør av Dine Penger. (Foto: Henning Skjæret)

2. Klare til dyst (f.v.) Carsten O. Five, Hilde Wøhni Joakimsen, Anne B. Ragde og Jon Michelet.


Egenprodusert spørrelek fra NRK Sør-Trøndelag
Programleder og dommer Viggo Valle
Pressekontakt Siri G. Meyer, tlf: 23 04 81 23 / Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83