Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 lørdag 21. august 2004 kl 23.15 Store Studio nachspiel

Erotisk nachspiel

Anne Lindmo med Niels Fredrik Dahl og Morten Abel. (Foto: NRK)
Anne Lindmo med Niels Fredrik Dahl og Morten Abel. (Foto: NRK)
Anne Lindmo og Per Sundnes synes Niels Fredrik Dahl har fått til det nesten ingen forfattere klarer: Å skrive innmari bra om erotikk. Derfor har de invitert ham for å spørre hvordan han turte og hvordan han fikk det til. Musikalsk gjest er Morten Abel.

Programlederne mener litterære beskrivelser av sex stort sett blir ekstremt pinlige eller ekstremt pretensiøse greier. I romanen "I fjor sommer" blir det fysiske mellom mann og kvinne troverdig og vakkert og samtidig glødende intenst.

Møt Morten Abel
"Store Studio" digger Morten Abel fordi han har vært Norges pop-prins i alle år. Og i motsetning til de fleste andre norske pophistorier så gjør han det bare bedre og bedre for hvert år som går. I kveld skal han både snakke og spille i Store Studio.

Om Store Studio nachspiel
Programserien Store Studio er NRK Kulturs talkshow. Hver uke inviterer redaksjonen aktuelle stjernegjester fra kultur- og underholdningslivet som de har lyst til å snakke med - og et band som spiller noe folk fortjener å høre mer av.

I nachspiel-sendingene får seerne se hva som skjedde på nachspielet etter at tv-kameraene var skrudd av. Redaksjonen plukker ut det beste fra siste sesong. Her blir det dybdeintervjuer og musikalske ekstranummer som ikke tidligere er vist på tv.

Egenprodusert magasin fra NRK Kultur
Programleder: Anne Lindmo og Per Sundnes
Prosjektleder: Ales Ree
Pressekontakt: Frøydis Haug, 23 04 99 18/ 98 48 02 78


LENKER
  • Les mer