Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 13. mars 1999 kl 20.45 Noteknekk

Noteknekk (ttv)


NRK1 lørdag 13. mars kl 20.45
Noteknekk (8:12)

Sterke navn i Noteknekk
Det blir jenter mot gutter i \"Noteknekk\" i kveld. Lagene Karoline Krüger og Iren Reppen skal konkurrere mot Jørn Hoel og Steinar Albrigtsen.
Karoline Krüger skal til høsten spille hovedrollen som Sofie i musikalen som er bygget på Jostein Gaarders internasjonale suksessroman \"Sofies verden\". Musialen Forestillingen blir satt opp i den gamle flyhangaren på Fornbu. Produsent Ivar Dyrhaug sa på pressekonferansen at valget av Karoline Krüger var lett, \"det er fortsatt bare hun som fortsatt ser ut som hun er 16 år så sent livet\".
Iren Reppen gjorde høsten 1998 stor sukess som frelsesarmesoldaten Nini i krimserien \"Nini\" på NRK. Den allsidige artisten høstet også mange lovord for sitt one woman-show \"Det er hardt å være mann\".

Strålende kritikker
Jørn Hoel og Steinar Albrigtsen ga i 1997 ut plata \"Get together\", som fikk strålende kritikker. Senere dro de på en vellykket norgesturné. De to nordlendingene har kjent hverandre hele livet, og hadde et samarbeide på 70-tallet som de har tatt opp igjen. Duoen var blant annet opphavsmennene bak VM-slageren \"Let\'s do it\" som gikk som en farsott over Norge sommeren 1998.
NRK1 lørdag kl. 20.45

Bilde
Steinar Albrigtsen, Karoline Krüger, Iren Reppen og Jørn Hoel i Noteknekk i kveld. (Foto: Rune Lønn-Arnesen).

Egenprodusert underholdning
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Anne Bekkevold, 23 04 89 56
Programledere: Ingrid Bjørnov og Rune Larsen
Prosjektleder: Mette Janson