Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 17. juni 2000 kl 19.40 Bank, bank - noen hjemme?

Bank, bank noen hjemme? (t)


NRK1 lørdag 17. juni kl 19.40
Bank, bank - noen hjemme? (6:6)

Peter dummer seg ut for siste gang

Vi er kommet til siste episode av BBC-serien \"Bank, bank - noen hjemme?\", og Peter og Susan har søkt på den samme sjefsjobben. For å få denne jobben må man levere noe, fortrinnsvis bra, man har skrevet. Peter klarer selvfølgelig ikke den oppgaven og stjeler Susans manuskript fra pc\'en hennes.

Før han skal til intervju på sjefsjobben, har Peter en viktig oppgave foran seg. Han skal dele ut en pris på Aldbridge Festival, og nå braser han ut av banklokalene for å komme tidsnok til begivenheten. Som vanlig har han ikke forberedt seg og drar med seg en gullfiskbolle som premie. Men så blir han stengt inne i et trangt rom og kommer seg ikke ut. Her blir Peter sittende i tre dager, med kun gullfiskvannet som næring. Han slipper ikke ut før den samme morgenen han skal i jobbintervju, og han møter noe redusert opp. For deretter å få seriøse problemer med å forklare hvorfor han i manuset har skrevet om hvorfor han ikke vil bli sett på som \"et par lekre ben\"....

NRK1 lørdag kl 19.40

Bilde
Peter (Jim Broadbent) blir stengt inne i banken i tre dager.

Komiserie fra BBC
I rollene: Peter (Jim Broadbent), Susan (Claire Skinner), David (Daniel Flynn), Bradley (David Schneider), Brenda (Tracy Keating)
Regissør: Nick Wood
Pressekontakt: Anne Bekkevold, 23048956