Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 mandag 4. april 2005 kl 20.05 Autofil

Stort og amerikansk

 Programleder Jan Erik Larssen har vært og sett på biler og båter og hus i USA. (Foto: NRK)
Programleder Jan Erik Larssen har vært og sett på biler og båter og hus i USA. (Foto: NRK)
Autofil har vært i USA. Der er selvfølgelig det meste større enn her. De har sett på gigantiske, mobile hjem, besøkt verdens største båtmesse og testet en Toyota som er spesiallaget for det amerikanske markedet.

"Motorhomes" er en amerikansk særegenhet. Det er mobile boliger som kan transporteres rundt, og pakkes frem og foldes ut der man måtte finne det for godt. Vi snakker campingvogn i megastørrelse, og med stort sett alle fasiliteter. Programleder Jan Erik Larssen viser oss rundt.

Båtmoro
Deretter blir det besøk på verdens største båtmesse i Florida. Her finner Larssen frem de råeste, raskeste, dyreste, mest avanserte og de kuleste modellene. Slettes ikke alle har råd til å kjøpe dem, men man kan i det minste beundre dem.

Amerikansk Toyota
Amerikanske ungdommer er merkebevisste, også når det gjelder bil. Den japanske bilfabrikanten Toyota har derfor lansert sitt eget merke for å tekkes det amerikanske ungdomsmarkedet. Resultatet er Scion, som finnes i tre modeller. Jan Erik Larssen har prøvd den kuleste, en bil som mest av alt ligner på noe Postman Pat kunne vært bekjent av.

I tillegg blir det en eksklusiv presentasjon av Honda CRV sin nyeste dieselmodell, samt den nye Peugeot 407SV.

Om serien
Autofil er motorprogrammet for deg som liker bil, båt og motorsykkel (og kanskje fly), og ikke er redd for å innrømme det.

Egenprodusert fra NRK Underholdning (2005).
Programleder: Jan Erik Larssen
Prosjektleder: Christina Rezk
Presseansvarlig:Håkon M. Sverdrup 23 04 86 96/92 01 55 79,