Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 28. juni 2006 kl 22.10 Sporløst forsvunnet

Leter etter savnet datter

Kirstie Alley gjestespiller i kveldens episode av Sporløst forsvunnet. (Foto: CBS Worldwide Inc.)
Kirstie Alley gjestespiller i kveldens episode av Sporløst forsvunnet. (Foto: CBS Worldwide Inc.)
Kirstie Alley gjestespiller i kveldens episode av Sporløst forsvunnet. Alley spiller moren til en ung jente som har vært savnet i fire år.

For fire år siden forvant en ung jente ved navn Jessica Raab (Amanda Fuller). Etter like lang tid – og etter å ha tatt ukentlige tester av fingeravtrykk finner endelig FBI-agenten Vivian et avtrykk som matcher det ukjente fingeravtrykket hun den gang fant på Jessicas dør.

Fingeravtrykket viser seg å tilhøre en mann som nylig er arrestert for å ha overfalt en dame på et motellrom. Vivian vil bruke sitt nye funn til å overbevise Jack om å gjenoppta Jessica-saken. Denne gangen finner agentene ny og svært interessant informasjon om den savnede kvinnen. De oppdager blant annet at hun kjempet en innbitt kamp for å få bukt med sin sex-avhengighet i forkant av forsvinningen….

Om serien:
I "Sporløst forsvunnet" ("Without a Trace"), følger vi en gruppe spesialetterforskere i FBI som arbeider med å spore opp savnede personer.

Hver episode byr på en avsluttet historie der etterforskningsgruppen forsøker å finne ut om personen har blitt bortført, drept, tatt sitt eget liv eller forsvunnet frivillig. I arbeidet følger de én hovedregel - å lære offeret å kjenne.

Anthony LaPaglia spiller den tøffe, men også medfølende etterforskningslederen
Jack Malone som er sjef for et team på fire medarbeidere. Kvinnene på laget er den vakre og uredde Samantha Spade (Poppy Montgomery) og hennes jordnære kollega Vivian Johnson (Marianne Jean-Baptiste). Danny Taylor (Enrique Murciano) er en lidenskapelig type, samtidig som han nødig utleverer sitt privatliv. Martin Fitzgerald (Eric Close) var ny i teamet i første sesong av serien. Han besto prøven, men har mye igjen å lære.

Første sesong av "Sporløst forsvunnet" ble sendt på NRK1 høsten 2004/våren 2005.

Amerikansk krimserie (2002)
Originaltittel: Without a Trace
Episode 16, sesong 2: Risen
I rollene: Anthony LaPaglia (Jack Malone), Poppy Montgomery (Samantha Spade), Marianne Jean-Baptiste (Vivian Johnson), Enrique Murciano (Danny Taylor) og Eric Close (Martin Fitzgerald)
Produsert av Jerry Bruckheimer Television i samarbeid med Warner Bros. og CBS
Pressekontakt: Marianne Vinje, 23 04 99 18/988 588 80
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900 (mail:info@nrk.no)


LENKER
  • Hjemmeside: 
  • Les mer: