Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 14. oktober 2003 kl 20.35 Våre små hemmeligheter

Store forandringer

Vi møter igjen den glade gjengen i
Vi møter igjen den glade gjengen i "Våre små hemmeligheter". (Foto: Southern Star)
Forandringer har skjedd på flere plan. Mens Evan er i New York, har Alex fattet interesse for en legekollega. Richie har debutert i en tv-såpe, men er langt fra lykkelig. Det er derimot Jason og Caitlin som venter barn, og skinner av lykke.

Alex arbeider på the Royal Melbourne Hospital, skadeavdelingen, og elsker jobben som lege der. Allikevel er det noe som mangler, og hun bestemmer seg for å gjøre noe med det. Evan er fremdeles bortreist. Han har forlatt forfatterlauget i New York, og reiser rundt på Cuba. Gabrielle kommer hjem fra Cuba med en video Evan har laget til Alex, men hun har allerede den tøffe legen, Rex, på kroken.

Richie bor sammen med Simon, og prøver å finne seg til rette med livet som homofil mann og såpestjerne på tv. Produsentene av serien "The River" vil at han skal stille opp i et magasin med tema "min perfekte kvinne". Richie nekter. Han føler seg heller ikke på bølgelengde med sine gamle venner Will og Miranda.

Caitlin og Jason er svært gravide, og livet smiler til dem. De forbereder seg til barnet kommer, sexlivet er strålende og Jason er både optimistisk og entusiastisk når det gjelder framtiden med Caitlin. Han bestemmer seg for å gjøre sitt beste for at forholdet skal fungere. selv om de allerede krangler om når Caitlin skal begynne å jobbe igjen.

Om serien
Komedie og dramatikk går hånd i hånd i denne dramaserien som har vakt enorm interesse i produksjonslandet Australia. Vi møter en gjeng i tjueårene som bor i samme leiegård et sted i Melbourne. Deres liv dreier seg for det meste om kjærlighet, sex, vennskap og suksess.

Evan og Alex deler leilighet. Evan vil gjerne være forfatter, men har foreløpig ikke lykkes særlig godt. Han bruker mye av tiden på å sjekke damer. Alex gjør det ganske bra som lege, men på kjærlighetsfronten er det ingen suksess. Evan og Alex har imidlertid følt at det er noe mellom dem.

Richie og Miranda var tidligere kjærester, men etter at Richie "kom ut av skapet" som homofil, er det slutt mellom dem. Richie deler leilighet med Simon, og gjør karriere som såpestjerne på tv. Den siste beboeren i leiligheten er Will, en fraskilt mann som opplevde at kjæresten Sam brått omkom i en bilulykke.

Jason og Gabrielle var et par, men forholdet var dårlig. Jason møter en annen kvinne, Caitlin, som blir gravid. Jason og Caitlin ser ut til å finne lykken sammen.

Australsk dramaserie
Originaltittel: "The Secret Life of Us"
Produksjon: Southern Star
I rollene: Samuel Johnson (Evan), Claudia Karvan (Alex), Deborah Mailman (Kelly), Abie Tucker (Miranda), Spencer McLaren (Richie), Joel Edgerton (Will), Sibylla Budd (Gabrielle), Damian de Montemas (Jason), David Tredinnick (Simon).
Regi: Cate Shortland, Stuart McDonald, Kate Dennis, Daniel Nettheim
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83