Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 10. juli 1999 kl 20.05 'Allo, 'Allo!

\'Allo, \'Allo! (t)

NRK1 lørdag 10. juli kl 20.05
`Allo, `Allo!

Stjålet gods på avveie

Cafe Rene er møtested for hemmelige forhandlinger mellom franske og tyske interesser. Det dreier seg slett ikke om krigføringen, men om en lang rekke stjålne gjenstander som skal fordeles mellom partene.
Blant annet er det et gjøkur som er verd sin vekt i gull, et portrett av den falne madonna og mye annet merkelig. Det dukker også opp fem anonyme skikkelser med papirposer på hodet og som lyder navnene Oberst X, Løytnant X, Kaptein X og Menig X og X.

Om \"`Allo, `Allo!\"
Denne britiske situasjonskomedien er like populær blant tv-seere i Singapore og Zimbabwe som i USA og Europa. Også blant norske seere har den i flere år vært en sikker vinner. På lørdagskveldene helt fram til høsten er det igjen duket for vanvittige forviklinger på Renés kafé.
BBC har laget ni serier på til sammen nærmere 90 episoder i serien, som hemningsløst harselerer over patriotiske krigsfilmer. I NRK ble den første sendt i 1989, og for to år siden startet man helt forfra igjen med de aller første episodene - med stor suksess.
Vi er nå kommet fram til den femte serien, og alt er stort sett ved det gamle. Vår noe unnfallende helt, den franske kaféverten René (Gorden Kaye), driver stadig sitt risikable dobbeltspill der han forsøker å balansere mellom tyske okkupanter og motstandsbevegelsens folk. Han må også være konstant på vakt mot sin hustru Edith (Carmen Silvera) mens han varter opp sine to sexy og hengivne servitriser, Mimi (Sue Hodge) og Yvette (Vicki Michelle).

NRK1 lørdag kl 20.05

Britisk komiserie
Produksjon: BBC (1989)
Av Jeremy Lloyd og David Croft
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling
I rollene bl.a. Gorden Kaye, Carmen Silvera, Vicki Michelle, Sue Hodge, Kenneth Connor, Kirsten Cooke, Richard Marner, Hilary Minster, Guy Siner og Richard Gibson