Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 tirsdag 24. mars 2009 kl 22.30 Himmelblå

Storfint besøk

Halvdan Sivertsen holder konsert på Ylvingen. Der overrasker han med duett sammen med Karoline. (Foto: Ronny Eikeset/NRK)
Halvdan Sivertsen holder konsert på Ylvingen. Der overrasker han med duett sammen med Karoline. (Foto: Ronny Eikeset/NRK)
Marit har planlagt en konsert for å skape liv og røre på øya, men bandet hun har booket viser seg å være noe helt annet enn det hun bestilte. Konserten står i fare for å bli avlyst, men Kim får en idé. Han kjenner Halvdan Sivertsen og tror han skal klare å innkassere en gammel vennetjeneste…

På Ylvingen settes alle krefter i sving for å gjøre samfunnshuset om til konsertlokale, og før de vet ordet av det, kan en himmelfallen Roy hente den berømte visesangeren på fastlandet.

Samfunnshuset er stappfullt når Halvdan setter i gang – det er duket for tidenes konsert på den lille øya.

Stikker av
Det er imidlertid to som ikke får med seg begivenheten. Tommy har hatt en ny krangel med Roy og stikker av med Iris i Roys lille jolle.

Plutselig er tanken tom for bensin og de driver i land på en holme. Iris vil ringe Roy, men Tommy prøver å hindre henne, og den eneste mobilen de har havner i vannet.

Det er ingen som vet hvor de to befinner seg. Hva skal de gjøre?

Dramatisk leteaksjon
Men Kim aner uråd. Han vet hvor mye Iris hadde gledet seg til konserten og nå er hun ikke å se noe sted. Han spør Roy, som kan fortelle at Tommy forlot øya i jolla hans tidligere på dagen og at det kunne se ut som om noen var sammen med han.

Kim og Roy lar konsert være konsert, og drar ut på havet for å lete etter ungdommene. Det skal vise seg å bli en mer dramatisk leteaksjon enn noen kunne tenke seg…

Om Himmelblå
Himmelblå er en varm og morsom feelgood-serie med handling lagt til den naturskjønne øya, Ylvingen, i Nordland.

De første åtte episodene av Himmelblå ble sendt i 2008, og var en enorm suksess for NRK Drama. Serien både åpnet og avsluttet med milliontall, hvilket gjorde Himmelblå til tidenes mest sette dramaserie i Norge.

Nå står åtte nye episoder for tur og vi følger øyboerne videre gjennom hverdagsliv og fest, dramatikk, kjærlighet, gleder og sorger.

Dramaserie etter en idé av Timothy Prager, sesong 2 (8 episoder)
Produksjon: NRK Drama
Manus: Sissel og Kathrine Hauger, m.fl
Regissører: Eva Dahr (konseptuerende), Vibeke Ringen, Mathias Calmeyer, Anne Sewitsky og Tor Tørstad
Produsenter: Tore Bergstrøm og Vegard Stenberg Eriksen
Med: Line Verndal (Marit), Edward Schultheiss (Kim), Elvira Haaland (Iris), Sebastian Warholm (Robin), Ketil Høegh (Brynjar), Ingrid Vollan (Britt), Lena Kristin Ellingsen (Karoline), Hallvard Holmen (Roy), Terje Skonseng Naudeer (Roland), Nina Bendiksen (Vivian), John Sigurd Kristensen (Halle), Sigmund Sæverud (Johan), Julie Øksnes (Ingeborg), Grete Johnson (Liv), Zita Djenes (Klara), Marika Enstad (Rakel)
Pressekontakt: Katrine Andresen, 23 04 99 18 – 91 84 42 39
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900


LENKER
  • Himmelblå