Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 søndag 18. november 2007 kl 22.40 Lydverket presenterer:: Justin Timberlake: Futuresex/Loveshow

Sceneshow med Justin

Justin Timberlake. (Foto: HBO)
Justin Timberlake. (Foto: HBO)
Lydverket byr i kveld på et kokende show fra en av verdens virkelig store popstjerner. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene når Justin Timberlake entrer New Yorks Madison Square Garden! Hele 40 kameraer fanger alle bevegelsene til Justin og bandet hans på 14 mann, korister og dansere.

Den over to timer lange konserten inkluderer de fleste av Timberlakes største hits, fra "SexyBack" og "My Love", til "What Goes Around…Comes Around" og "Cry Me A River" – pluss mange overraskelser.

I september 2006 gav Justin Timberlake ut sitt andre soloalbum FutureSex/LoveSounds, som gikk rett til topps på de amerikanske albumlistene. Han har turnert verden over siden, inkludert et besøk i Oslo Spektrum. Til sammen er hans to album solgt i over 15 millioner eksemplarer.

Konserten i Madison Square Garden ble tatt opp i august i år. Produksjonen er ved HBO, som er kjent for å lage verdens beste tv-serier som The Sopranos og Six Feet Under.

Om Lydverket
Lydverket er et musikkjournalistisk flaggskip for NRK både i radio og tv, og dekker musikk innenfor en rekke sjangrer innenfor pop og rock. Det ukentlige tv-magasinet ledet av Mona B. Riise sendes onsdager både på NRK3 og NRK1. I tillegg sendes musikkdokumentarer og konserter i "Lydverket presenterer" i NRK3 på søndager.

På P3 sendes Lydverket med Mona B. Riise mandag-onsdag kl 18-20, i tillegg til direktesendte konserter i P3sessions.

Egenprodusert musikkmagasin
Kontaktperson, Lydverket: Vaktsjef Vivi Stenberg, 23048421/48170315
Kontaktperson, Marked og kommunikasjon: Hilde Ljøen, 23047236/95701147
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900


LENKER
  • Hjemmeside