Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 27. mars 2004 kl 19.55 Hvilket liv!

Svigermor kommer – gå i dekning!

Susan (Zoë Wanamaker) og Ben (Robert Lindsay) har fått Susans drage av en mor på besøk (Foto: BBC)
Susan (Zoë Wanamaker) og Ben (Robert Lindsay) har fått Susans drage av en mor på besøk (Foto: BBC)
Susans drage av en mor har meldt sin ankomst til det Harperske hjem, og Ben er fast bestemt på å gjøre alt han kan for å unngå henne. Han får tannlegekollegaen Roger til å be om assistanse ved en større tannoperasjon, hvorpå Ben øyeblikkelig setter kursen for sønnen Nicks leilighet.

I mellomtiden plages Susan av morens klager på absolutt alt – fra fargene på badet til Michaels "kondomlue". Ben lister seg hjem fra leiligheten til Nick sent på kvelden, og vel oppe på soveværelset blir han amorøs til sinns og begynner å kjærtegne sin kone. Det er bare det at det ikke er Susan som ligger der – det er svigermor!

Etter hvert er det ikke bare Ben som ser Nicks leilighet som gjemmested. Michael og kjæresten Fiona har behov for litt privatliv – og også Susan føler snart trang til å flykte fra morens enerverende klaging.

Om serien
Familien Harper er en helt vanlig familie - men deres tilværelse virker likevel som en psykologisk geriljakrig…

Ben Harper er tannlege, og mener fra tid til annen at det å leve i en moderne familie er like morsomt som å trekke ut tenner på folk. Med en rappkjeftet kone, Susan, og tenåringene Nick og Janey, samt "attpåklatten" Michael i huset, står prøvelsene i kø hos Harpers. Og det er ikke fritt for at problemene også forplanter seg til tannlegekontoret.

I denne sesongen har imidlertid datteren Janey flyttet hjemmefra, og datteren til Bens fetter, Abi, har flyttet inn i det harperske hjem.


Britisk situasjonskomedie, serie 4
Originaltittel: "My Family"
Episodetittel: "The Great Escape"
I rollene: Robert Lindsay (Ben); Zoë Wanamaker (Susan), Kris Marshall (Nick), Siobhan Hayes (Abi), Gabriel Thomson (Michael)
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83