Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 2. mars 2013 kl 19.55 De nominerte

Hyller kjendisene med uventede priser


"De nominerte" er programmet der kjendisene får priser som de ikke visste at de fortjente. I hvert program kommer det to kjente mennesker som skal hylles av juryen med rare klipp og uventede nisjepriser.

Juryen som skal avgjøre hvem som får prisene, består av Mia Hundvin, Asbjørn Slettemark og Knut Folkestad. Programleder er Marte Stokstad.

Overraskelser
Noen av Norges største kjendiser møter opp i studio og får en rekke overraskelser de sent vil glemme. Eksempler på prisene de kan motta er: pris for beste posering på oppstilt bilde, pris for mest naturlig forhold til egen kropp, beste vokalprestasjon i et juleprogram og mest overraskende utbrudd i et TV-intervju.

I tillegg til prisdrysset i studio, tar vi en tur omkring i det ganske land for å dele ut en fast pris: "Norge rundt prisen". Rolf Magne Andersen reiser rundt i Norge for å hedre folk som har bidratt til de mest minneverdige øyeblikkene i NRK-programmet "Norge rundt".

Andenæs og Thorsvedt
Første kjendispar ut er Ellen Holager Andenæs og Erik Thorstvedt.

I løpet av denne første episoden av "De nominerte" begynner Erik å lure på om Ellen er kona hans fra et tidligere liv. Ellen forteller på sin side om sinhittil ukjente karriere som skuespiller, og om sin rolle som dobbeltmorder.

Egenproduksjon fra NRK Underholdning (2013)
Programleder: Marte Stokstad
Prosjektleder: Christian Finnskog
Presseansvarlig: Sarah Jordanson Fauske, 41506747
TV-seere bes henvende seg til Publikumsservice, 815 65 900