Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 19. april 2001 kl 22.30 U

U (ttv)


NRK1 torsdag 19. april kl 22.20
U (10)

Eksperimentell sex og kjærlighetssorg

Drammens store machohelt Håvard (24), opplever at kjæresten vil ha mer eksperimentell sex. Rune (21) har fått samboer og opplever en kortvarig lykke, mens Åse (25) har kjærlighetssorg og er svært humørsyk. I kveld kommer episode 10 i Us kortfilmserie.

Åse har vært utro og i forrige episode så vi at hun ble kastet ut av leiligheten sin. Hun endte til slutt opp hos Rune, og der har hun blitt siden. Åse har kjærlighetssorg og er svært humørsyk, men Rune synes likevel det er koselig å ha henne boende i leiligheten. For Rune er nemlig dette som ha å ha en samboer på ordentlig.

Utfordring
Håvard er lykkelig sammen med kjæresten, Trine. Men en dag Trine foreslår at de skal ha mer eksperimentell sex får Håvard sjokk. Han er ikke vant til at jenter kommer med slike forslag. I kveldens episode får Håvard satt sin manndom på prøve.

Om U
Hver onsdag og torsdag kan seerne følge Rune, Åse og Håvard i Us nye kortfilmserie. De tre spiller roller som i all annen fiksjon, men mange av karaktertrekkene er hentet fra virkeligheten.

Rune (21) har mistet jobben og blitt asosial. Han stenger seg inne med Star Wars og Pizza Grandiosa. Men den noe dominerende moren hans flytter inn i hans ettroms leilighet for å få skikk på gutten sin.

Åse (25) er forelsket i Cheb fra Algerie. De er blitt samboere, men ikke uten komplikasjoner. Og verre blir det når Chebs bror kommer til Norge og trenger oppholdstillatelse. Det er bare én måte å få det på, og det er å gifte seg med en norsk jente.

Håvard (24) er tv-stjernen av de tre. Han har vært komiker på tv leeenge... Hans liv er ganske glamorøst og problemfritt. Inntil han mister jobben og oppdager at både dame og andre tv-stasjoner ikke verdsetter ham så høyt.

NRK1 torsdag kl 22.30

Egenproduksjon fra NRK Kulturavdelingen
U@nrk.no - www.nrk.no/u
Skuespillere:
Havard.lilleheie@nrk.no - 97682992
Ase.mork@nrk.no - 97145114
Rune.hagerup@nrk.no - 47334732
Redaksjonsledere:
Marius.hoel@nrk.no - 23045346
Jan.strande.odegardstuen@nrk.no - 23048516
Pressekontakt:
anna-marie.normann@nrk.no - 23047853

Bilde
Åse og Rune har blitt samboere. (Foto: Anne Liv Ekroll).