Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 5. september 2002 kl 21.45 MedieMenerne

Ny programleder og nytt panel

Halvor Folgerø er
Halvor Folgerø er "MedieMenerne"s nye programleder (Foto: Oddmund Lunde)
”MedieMenerne” er klare for en ny sesong med både ny programleder og store utskiftninger i panelet. Nå skal Halvor Folgerø styre debatten og panelet gjennom 16 program i høst.

Alt som faller innenfor den klassiske definisjonen av massemedier står i fare for å komme under panelets lupe, som tv, radio, aviser, ukepressen og internett. Målet er ikke å løse de store verdensproblemene, men å øke forståelsen av massemedienes verden.

Panelet fungerer som en redaksjon, som hver uke plukker ut tema for programmet. Sammen med Folgerø blir ulike problemer tatt opp, kommentert og analysert. Hvert program har en eller flere reportasjer som belyser temaet ytterligere, og gir grunnlag for diskusjoner.

Panelet har også gjennomgått store utskiftninger siden forrige sesong, og nå er kun Frank Aarebrot igjen av vårens panel. Nykommerne er Siren Sundland og Henrik Færevåg.

Om panelet
Siren Sundland (f. 1971) er filolog og har skrevet hovedoppgave om biografi og identitet. Hun er partner og daglig leder i designbyrået ”Bilder og media as”. I tillegg skriver hun artikler og holder foredrag om moderne massekommunikasjon.

Frank Aarebrot (f. 1947) er professor i sammenlignende politikk ved Universitetet i Bergen. For ham er valg både lidenskap, hobby og fag.

Henrik Færevåg (f. 1952) har mangeårig journalisterfaring, og har tidligere vært informasjonsdirektør i Luftfartsverket og utenriksredaktør i TV2-nyhetene. De siste årene har han hatt fast søndagsspalte i Bergensavisen.

"MedieMenerne" sender direkte hver torsdag kl. 21.45

Egenprodusert aktualitetsprogram fra Program riks, Bergen
Programleder: Halvor Folgerø
Panel: Frank Aarebrot, Siren Sundland, Henrik Færevåg
Produksjon/regi: Stig Arild Hoff
Pressekontakt Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96