Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 5. september 2002 kl 20.25 Millionloddet

Slåsskamp får følger

David (Peter Daivson) og Graham (Ray Stevenson) havner i slåsskamp. (Foto: ITV)
David (Peter Daivson) og Graham (Ray Stevenson) havner i slåsskamp. (Foto: ITV)
Graham har falt ned i en dyp kløft på jordet, og David og jentene kommer ham til unnsetning. Men etter redningsaksjonen starter David og Graham en krangel som fører til en kamp med bare nevene.

Slåsskampen blir styggere og styggere. Til slutt får Virginia Sarah til å ta med Charlotte hjem. Det viser seg etter hvert at hendelsen skal få fatale følger.

Pauline er tatt inn til avhør for å ha underslått penger, og Alison og Marion er sjokkert over at politiet vil beholde henne inne over natten. Marion er overbevist om at Pauline er uskyldig, men Alison er ikke like sikker. Etter Grahams mange løgner er hun forberedt på å tro det verste om hvem som helst.

Hun drar hjem og finner ut at Graham har stukket av. Det er dråpen som får begeret til å renne over, og hun bestemmer seg for å gjøre noe helt for seg selv. Kanskje en jorden-rundt-reise?

Om serien
I forrige runde av ”Millionloddet” vant husmoren Alison Braithwaite 38 millioner pund i et lotteri. Hun bestemte seg for å holde lotterigevinsten hemmelig for alle, også familien, og hun startet et firma for å hjelpe dårlig stilte mennesker.

Alisons ektemann hadde også hemmeligheter, om enn av en annen karakter. Han hadde nemlig en affære med sin sekretær Elaine, noe Alison var helt uvitende om.

Når vi nå møter familien igjen, er alle hemmelighetene avslørt. Alison har fortalt om gevinsten, og David har gjort det slutt med Elaine. Sammen med sine døtre har de flyttet til en svær villa, hvor de er blitt vant til livet som millionærer. Det hersker likevel ingen tvil om at det er trøbbel i paradiset…

Britisk serie fra YTV
Originaltittel: At Home with the Braithwaites
I rollene: Amanda Redman, Peter Davison, Sarah Smart, Sarah Churm, Keeley Fawcett, Lynda Bellingham og Sylvia Syms.
Pressekontakt: Sabine Hammari, 23 04 99 18/90 18 36 10