Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 22. april 2000 kl 22.00 O.J. - en utstrakt hånd

O.J. - en utstrakt hånd (ttv)


NRK1 påskeaften lørdag 22. april kl 22.00
OJ - en utstrakt hånd

OJ til Montreux

I anledning av at Otto Jespersen og hans program \"OJ - en utstrakt hånd\" er tatt ut til Montreux-festivalen, sendes i kveld en samling høydepunkter fra fjorårets to runder med etnisk moro fra Oslo 3. Det blir gjensyn med OJs mange figurer og han svikter heller ikke denne gangen når det gjelder å strekke ut hjelpende hender til våre nye landsmenn.

Barron Blod og bandet Bøh får vi møte på øving i øvingslokalet og på tur med sin fryktinngytende turnébuss. Barron Blod forklarer omstendighetene rundt sin noe spesielle piercing - bolten gjennom hodet, og hvorfor han har sett seg nødt til å skifte ut tennene i overmunnen med spiker!

I en slik høydepunktstund kommer vi selvfølgelig ikke utenom Friskussen. Hvis du tar et menneske og skreller bort all vanlig dannelse, slik at bare instinktene er igjen - da nærmer du deg Friskussen!

Tårnfrid er også på plass. Hun har en utrolig oppfinnsomhet når det gjelder å få plassert sin sønn slik at hun kan ta seg av sine sysler som karrierekvinne. \"Å være toppleder og mor er et sant helvete\" er hennes leveregel.

Birger er fremdeles syk og fattig, men alltid like optimistisk og fornøyd.
Ellers blir det glimt fra studio der Otto opererer i forskjellige situasjoner med sine beste venner Sambo, Ali og Jesus, samt et musikalsk gjensyn med den etniske trioen.

NRK1 lørdag kl 22.00

Bilder
1. Otto Jespersen som Tårnfrid. (NRK-foto Ole Kaland)
2. Nazi-Per i Otto Jespersens skikkelse. (NRK-foto: Ole Kaland)
3. Otto Jespersen skal til Montreux med sitt show. (NRK- foto:Ole Kalandl)

Egenprodusert underholdningsprogram
Programleder: Otto Jespersen
Prosjektleder: Stina Greaker
Pressekontakt Fjernsynets Informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18