Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 onsdag 20. april 2005 kl 20.35 Lonely Planet: Kuala Lumpur

Kuala Lumpur med Asha Gill

Lonely Planet byr på by-eventyr verden rundt med Asha Gill og Toby Amies. Først skal vi til Malaysias hovedstad, Kuala Lumpur.

Asha og Tobys filosofi er at den beste måten å utforske en by på, er å gjøre deg kjent med menneskene som bor der. I serien følger vi dem verden rundt på en annerledes bytur. Godt hjulpet av noen av byenes mest oppegående innbyggere, setter Asha og Toby tennene i storby etter storby.

Svimlende
Kuala Lumpur er virkelig en utfordring for Ashas høydeskrekk. Byens handelssenter byr på noen av verdens høyeste bygninger, blant dem Petronas Twin Towers (452m).

Mer høyder blir det under klatring på Kuala Lumpurs klipper oppe ved Batu-hulene. Ashi vasker svimmelheten av seg i en tordenstorm midt under monsoonen.

Om kvelden er det tid for musikkopplevelser. Først den innfødte, deretter mer rocka toner på byens Bangsar-klubber.

Mer om serien
Lonely Planet har som motto å være den beste veiviseren til de beste byene. Svimlende Kuala Lumpur, utagerende natteliv i Sydney, afrodisisk vandring i Singapore, sensuell tango i Buenos Aires, snøstorm i New York City, santeria-ritualer i Havana, eksklusivt møte med Bollywoods for tiden største mannlige filmstjerne (Bombay) og de skjønne kunsters Paris. Alt dette og mye mer venter, i verdens metropoler, i Lonely Planet.

Britisk dokumentarserie i åtte deler (2003)
Originaltittel: Lonely Planet: Six Degrees: Kuala Lumpur
Produsert av: Discovery Channel
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57 Les mer: http://
http://www.lonelyplanet.com/
LENKER
  • Les mer