Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 mandag 26. april 1999 kl 19.00 Pop-TV

Pop TV

NRK2 U: Musikk

U: Musikk i uke 17

PopTV NRK2 mandag kl 19.00
På grunn av fotball gikk forrige ukes program ut. Derfor sendes Pop-TV med Manic Street Preachers i kveld i stedet for 19.04.
Manic Street Preachers har høstet mange lovord etter utgivelsen av den mesterlig melankolske plata \"This is my Truth, Tell me Yours\". Pop-TV møtte dem da de var i Norge for å spille konsert, og neste uke viser de deg de videoene som har inspirert dem, og som de har spesielle minner fra.

Om serien
PopTV er programmet der ulike artister - med eller uten TV-tekke og erfaring - får spille sine yndlingsvideoer for deg.\"Pop- stjernene\" fungerer som programledere og velger videoer ut fra høyst personlige kriterier.

Jazz & Heavy NRK2 onsdag kl 19.00
Geir er syk, så syk. Ingenting hjelper - hverken tepper, te eller paracetamol. Og når Tonny attpåtil ødelegger det snedige anti-trekk-systemet hans, blir verden et fryktelig sted å være. Ikke får han skrevet noe på Lemmy-biografien sin heller. Kan det ha noe med saken å gjøre?

Om serien
Tonny & Geir er begge musikkelskere, men sterkt uenige om hvilke premisser som ligger til grunn for \"god musikk\". Tonny sverger til fri-jazz mens Geir står med begge beina godt plantet i heavy metal- land. Dermed er det duket for musikkdiskusjon på høyt plan! Det at disse guttene nå også deler leilighet, og har en forkjærlighet for tall og statistikker, gjør ikke diskusjonene mindre livlige. Se opp for rare musikkvideoer!
Musikkmagasinet M NRK2 onsdag kl 19.00
GUS GUS er Islands stolthet på popfronten. Vår reporter, Kjell Paulsen, har snakket med dem om musikk og livsstil. MOTORPSYCHO burde være et kjent navn for de fleste. Nazneen Khan har intervjuet trønderne om hvordan det er å være psykedelikere i Norge. Per Sundnes har møtt selveste GERI HALLIWELL (tidligere Ginger Spice) i London. Hvordan det gikk, får du se i neste ukes M!

Om serien
Musikkmagasinet M er et ukentlig program som dekker et vidt spekter av musikkstiler. Du får intervjuer og musikkvideoer med artister fra både inn og utland. Magasinet inneholder bl.a. reportasjer laget av de tre profilerte reporterne Nazneen Khan, Kjell Paulsen og Per Sundnes.
\"M - for deg som er litt mer musikkinteressert enn \"Absolute Music\"-kjøperen\".

Egenprodusert musikkprogram fra NRK2
Pressekontakt i U: Musikk: Lars Nedland: 23042880, 90565853
mail: lars.are.nedland@nrk.no