Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 5. januar 1999 kl 20.00 Advokatene

Advokatene (t)

NRK2 tirsdag 5. januar kl 20.00
Advokatene (17)

Sesongpremiere for \"Advokatene\"
Fra nyttår er den amerikanske dramaserien \"Advokatene\" flyttet over fra NRK1 til NRK2. Igjen blir vi med på spennende rettsoppgjør fra Bostons skyggesider.
I kveld får Eugene jobben med å forsvare en mann som har myrdet to barn. Den uhyggelige forbrytelsen kommer for en dag da klienten, Gordon Olson, overgir seg etter å ha stengt seg inne i en leilighet med en eldre dame som gissel.
- Gud har tatt hånd om barna, sier Olson til Eugene, og bekrefter dermed et inntrykk av total sinnsforvirring.
Bobby, lederen av advokatfirmaet, får på sin side anmodning om å assistere en eldre, anerkjent kollega. Bobbys overraskelse blir ikke mindre da han oppdater årsaken til forespørselen.

Om serien
\"Advokatene\" (The Practice) er blant de mest sette dramaseriene i USA, der den hittil har gått i fire sesonger. Serien er skrevet og produsert av David E. Kelley, mannen bak suksesser som \"Chicago Hope\" og \"L.A. Law\". Denne gang gir han et mer realistisk og uglamorøst bilde av hverdagen ved et lite advokatkontor i Boston. Her har juristene løs snipp og bukser uten press. Men smarte er de, og de lar seg ikke pille på nesen når sakene til slutt havner i retten.
Bobby Donnell (Dylan McDermott) er sjefen, en ung idealistisk jurist med ubøyelig rettferdighetsssans. Hans høyre hånd er Ellenor Fruett (Camryn Manheim), en fornuftig og frittalende dame. Eugene Young (Steve Harris) er en kjapp og energisk kar, mens Lindsay Dole (Kelli Williams) er nyutdannet og noe usikker. Rebecca Washington (Lisa Gay Hamilton) er kontorets trygge og rolige sekretær som holder orden på saker og ting. Endelig har vi Jimmy Berluti (Michael Badalucco), en entusiastisk advokat og god venn av Bobby.
NRK2 tirsdag kl 20.00
Bilder (elektronisk via NTB/Data-tv/Internett)
\"Advokatene\" er tilbake - nå i NRK2.
Bobby Donnell (Dylan McDermott), sjefen på advokatkontoret.

Amerikansk dramaserie
Produksjon: 20th Century Fox (sendt på ABC 1987)
Originaltittel: The Practice
Med Dylan McDermott, Camryn Manheim, Kelli Williams, Steve Harris, Michael Badalucco
Produsent og manusforfatter: David E. Kelley
Amerikansk dramaserie