Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 mandag 16. juni 2008 kl 21.55 Film: Arven etter Charlie

En ektemanns hemmeligheter

Regina (Thandie Newton) møter den sjarmerende Joshua Peters (Mark Wahlberg) (Foto: Universal)
Regina (Thandie Newton) møter den sjarmerende Joshua Peters (Mark Wahlberg) (Foto: Universal)
Regina Lambert møter den sjarmerende Joshua Peters mens hun er på ferie i Martinique. Hun har reist bort for å tenke over sitt ekteskap med den gåtefulle Charlie. Vel tilbake i Paris finner hun ut at både leiligheten og bankkontoen er tømt, og ektemannen er på mystisk vis myrdet.

Regina oppdager at ektemannen hadde et hemmelig liv med mange forskjellige pass og identiteter – og seks millioner dollar er søkk borte. Politiets mistanke faller på Regina, mens ambassaden i Paris kan avsløre at Charlie var hemmelig agent og innblandet i noen svært skyggefulle oppdrag.

Tre mystiske og farlige figurer som hadde tilkynting til Charlie, Emil Zadapec, Lola Jansco og Il-Sang Lee dukker også opp i Paris. De er overbevist om at Regina vet hvor pengene er, og er fast bestemt på å få tak i dem. Reginas liv blir mer og mer kaotisk og farlig, men Joshua er ved sin elskedes side og vil tilsynelatende gjøre alt han kan for å hjelpe henne. Regina begynner imidlertid å ane at motivene hans ikke er så edle som de virker.

Om filmen
Opptakene er gjort i Paris, og er en nyinnspilling av klassikeren "Charade" med Audrey Hepburn og Cary Grant fra 1963.

Amerikansk drama (2002)
Originaltittel: "The Truth about Charlie"
Med Thandie Newton (Regina Lambert), Mark Wahlberg (Joshua Peters), Stephen Dillane (Charlie), Ted levine (Emil Zadapec), Lisa Gay Hamilton (Lola Jansco) og Joong-Hoon Park (Il-Sang Lee)
Regi: Jonathan Demme
Pressekontakt: Hans T. Wiig, tlf: 23 04 96 23 / 930 96 112
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice: tlf 815 65 900, info@nrk.no