Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

P1 søndag 3. februar 2008 kl 22.05 Salmer til alle tider

Salmekontakt

Noen av lytterne til Salmer til alle tider deler salmeerfaringer og prøver å løse salmenøtta sammen. Det kan vi kalle salmekontakt. Merete Føyen Arnevåg er en av artistene denne uke.

"Salmer til alle tider" opplever lytterstorm som aldri før. Salmene engasjerer. Flere hundre brev strømmer inn hver eneste uke. Det er svar på salmenøtta og ikke minst salmeønsker. Brev som forteller om hva salmene betyr i menneskers liv.

Ja, salmene knytter kontakt mennesker imellom. Noen har direktekontakt med hverandre under og etter programmet.

De deler salmeerfaringer og prøver å løse salmenøtta sammen. Det kan vi kalle salmekontakt.

Denne søndagen byr vi på denne salmemenyen:

Reflex med Hvilken venn vi har i Jesus, Hans Espen Gihle med Alltid freidig, Capella synger Jesus det eneste, Merete Føyen Arnevåg med Ikke en spurv til jorden, Carola synger Jag har hört om en stad, Krister St. Hill med Dype, stille, sterke, milde og Marianne F. Bondevik synger Den dag du gav oss, er til ende.

Som vanlig synger Bodil Arnesen Velsigning til slutt.

Forrige salmenøtt
Allers først gjelder det salmenøtta søndag 20. januar der riktig svar skulle være "Leid milde ljos"…og vinnere av salmekrus ble Per Odd Volden fra Oppdal, Ragnhild Aalrust fra Hemsedal og Aage Gunnar Strand fra Eidså.

Så gjelder det salmenøtta 27. januar - da riktig svar skulle være "Jeg er en seiler på livets hav". Vinnere av salmekruset her ble Inger Vilning fra Oslo, Erna Olsen fra Trondheim og Marta Egge fra Molde.

Ny salmenøtt
Fra hvilken salme er strofen "deg formår å slette ut" hentet?

Salmeønske
Mange har en helt spesiell salme som har betydd mye, en salme som på en måte har blitt en favorittsalme. Fortell oss hvilken salme du gjerne vil høre i "Salmer til alle tider". Skriv gjerne hvorfor du vil høre akkurat denne. Husk at salmene skaper kontakt og binder mennesker sammen.

Send inn svaret på salmenøtta og ditt salmeønske ved å klikke her her