Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 15. november 2000 kl 20.00 Kokkekamp

Kokkekamp (ttv)


NRK1 onsdag 15. november kl 20.00
Kokkekamp (7:8)

Søstre i konkurranse på kjøkkenet

Søstrene fra Toten, Inger Lise Rypdal og Maj-Britt Andersen, er gjester i kveldens \"Kokkekamp\". Med kjøkkenet som scene skal de konkurrere om å lage den mest delikate retten på 20 minutter. Begge har valgt råvarer fra sjøen som ingredienser.

Frode Aga er på lag med Inger Lise, mens Maj-Britt får hjelp av Harald Osa til å tilberede råvarene.

Inger Lise Rypdal, som er eldst, kan se tilbake på en allsidig karriere, og hun er fremdeles aktiv. Hun har blant annet sunget i Melodi Grand Prix, spilt inn filmer, gitt ut plater og stått på teaterscenen.

Maj- Britt Andersen har satset på en helt annen målgruppe enn søsteren, nemlig barn. Hun har laget barne-tv og gitt ut barneplater, noe som skaffet henne en Spellemannpris i 1986.

Om \"Kokkekamp\"
Det populære matprogrammet \"Kokkekamp\" med Brita Garden som programleder blir sendt på nytt denne høsten. Her kjemper kjente personligheter om å lage den mest delikate retten på 20 minutter. Råvarene har de kjøpt på forhånd, og de har fått et tak på rundt hundrelappen. Hver deltaker har en velrenommert kokk ved sin side.

Kokkene er hentet fra det absolutt ypperste selskap. Harald Osa driver Holmenkollen Restaurant, og Frode Aga er kjent fra serien \"Antikviteter & snurrepiperier\". Både Bent Stiansen og Terje Næss er forhenværende verdensmestere. Sonja Lee, datteren til Mr. Nudel himself, driver restaurant Magma i Oslo.

Egenprodusert underholdningsprogram
Prosjektleder: Stina Greaker
Programleder: Brita Garden
Pressekontakt: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18 (sabine.hammari@nrk.no)

1. Inger Lise Rypdal og Frode Aga har laget en spennende hovedrett av reker. (Foto: Bengt Wilson)

2. Maj Britt Andersen og Harald Osa har også hentet sine råvarer fra sjøen. (Foto: Bengt Wilson)