Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 8. april 2005 kl 19.55 Pausefisken

Krystallpiken fra Lilleborg

Hilde Hummelvoll som krystallpiken fra Lilleborg. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Hilde Hummelvoll som krystallpiken fra Lilleborg. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
I kveldens reklamepotpurri i Pausefisken får vi stifte bedre bekjentskap med programleder Hummelvoll som krystallpiken fra Lilleborg.

Denne piken frisker opp hjemmet og holder det både støvfritt og rent. Hilde Hummelvoll har tatt på seg kostymet og valser opp i studio i kveld.

Ellers er det ingen spøk å være snorkende kone, men fint å være fornøyde menn. Vi får møte ungdom som er på festival, på feire og i vennegjengen. Og sist men ikke minst får vi se at flørting er en god ting!

Om programserien
"Pausefisken" er en kavalkade over verdens morsomste reklamefilmer. Det er et program for hele familien der de kan le seg gjennom fredagskvelden, forteller prosjektleder Gitte Calmeyer.

Hilde Hummelvoll er programleder, og hun får boltre seg fritt i bunken av norske og utenlandske reklamefilmer som er laget opp igjennom tidene. Hun lover masse humor, harselas og nostalgi i serien som er på seks episoder.

I løpet av programserien blir det blant annet gjensyn med flere av de gamle, norske reklamefilmene, og vi får oppleve blant andre Harald Heide Steen jr, Rolv Wesenlund og Wenche Foss i litt andre roller enn der vi er vant til å se dem.

I Hildes studio svømmer vakre akvariefisker, noe som retter tankene våre til fjernsynets barndom – den gang det var akvariefisker som gjaldt i pausene mellom hvert program, og ikke reklame.

Egenproduksjon fra NRK Underholdning
Programleder: Hilde Hummelvoll
Prosjektleder: Gitte Calmeyer
Pressekontakt: Sabine Skarstad, tlf 23 04 99 18/90 18 36 10,
LENKER
  • Les mer