Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 18. oktober 2001 kl 21.40 Sopranos

Ungdommelig sex

Etter at Anthony og hans venner laget skandale med kirkens altervin, er stemningen i Sopranofamilien forholdsvis laber. Junior Soprano bestemmer seg for å ta noen fridager sammen med kjæresten, Roberta "Bobb" Sanfillipo, en dame som gjennom mange år har vært hans partner i diverse erotiske øvelser.

Junior ber venninnen om diskresjon. Ingen må få vite hva de foretar seg. Det er særlig maktpåliggende at deres eksperimenter med oralsex holdes hemmelig, for den slags kan bli oppfattet som umandig i miljøet.

Carmela får likevel høre rykter om hva som foregår. Hun forteller dette til en forbløffet Tony, men han tar det hele med godt humør. Fra nå av kjenner onkel og nevø hverandres skjulte liv. På golfbanen blir det verbalt oppgjør dem i mellom, og Junior leker med tanken på å drepe Tony. Det 16 år gamle forholdet til Bobbi blir også satt på en hard prøve.

Meadows fotballag har hatt en overraskende god sesong takket være trener Don Hauser. Men når en av spillerne på laget prøver å ta sitt eget liv, kommer visse ubehageligheter for en dag

Om serien
Vi møte et robust miljø der mord, blodhevn og avsindige skøyerstreker hører med i hverdagen. Den drivende kraft og pater familias er Tony Sopranos. En forretningsmann som også er aktiv mafiamedlem i lokalmiljøet nord i New Jersey. Han er en god far og varm venn og gjør så godt han kan for seg og familien.

Men så skjer det saker og ting som gjør at hans eksistensgrunnlag svikter. Det blir svikt i pengetilførselen, og makten ser ut til å fordampe. Han søker hjelp, og da bryter helvete løs, både innen familien og innen mafiakretsen.

Amerikansk dramaserie i 13 deler
Originaltittel: The Sopranos
Regi: David Chase
I rollene: James Gandolfini, Edie Falco, Nancy Marchand, Lorraine Bracco, Michael Imperioli
Pressekontakt Anna-Marie Normann, tlf. 23 04 78 53