Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 11. april 2002 kl 22.30 Slå på ring: til Montreux

Montreux neste

Erlend og Steinjo er tilbake med highlights fra høstens serie
Erlend og Steinjo er tilbake med highlights fra høstens serie "Slå på Ring". (Foto: Vilde Kamfjord)
I kveld blir det gjensyn med barndomskameratene Stein Johan (Steinjo) Grieg Halvorsen og Erlend Klarholm. Kveldens sending er et slags ”best of” av humorduoens programserie ”Slå på ring!” fra i høst – og et av NRKs bidrag til årets Montreux-festival.

Dette betyr gjensyn med ”potetgullmannen” i Steinjos skikkelse, musikkvideoene ”Do that Dance”, en Prince-inspirert låt, og ”Flash Dance” som definitivt har hentet sin inspirasjon fra breakdansens storhetstid. Til slutt får vi se ”Jag är svensk” der tennis har en vesentlig plass. Det er guttene selv som har skrevet både tekst og musikk.

Fra høstens programmer husker vi muligens at Steinjo og Erlend hadde lagt levende bilder til sine gamle norskstiler fra barneskolen. Dette er autentiske skolestiler, og en av dem, ”Kvardag i 2005”, får vi se igjen i kveld.

Det blir også ”Star Wars” i ”Slå på ring”-form, der vi møter guttene som Darth Vader og Luke Skywalker. Her kan vi love stor innlevelse og masse lydeffekter fra ekte fans.

Ellers blir det plass til en reportasje fra Michael Jacksons 30-årsjubileumskonsert i New York. Spesielt Steinjo har kongen av pop som sin store helt, og her får vi se hvordan en ekte fan opplever konserten.

Med andre ord mye å glede seg til fra de to bak serien ”Slå på Ring”.

NRK Underholdning
Egenprodusert program
Programledere: Stein Johan Grieg Halvorsen og Erlend Klarholm
Pressekontakt: Sabine Hammari, 23 04 99 18/90 18 36 10

Bilde
Erlend og Steinjo er tilbake med highlights fra høstens serie ”Slå på Ring”. (Foto: Vilde Kamfjord)