Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 30. januar 2004 kl 19.55 Beat for beat - tone for tone

Musikaler, pop og rock

Det blir show hos Ivar Dyrhaug i kveld. F.v. Hans Rønningen, Heidi Gjermundsen, Katrine Blomstrand og Jan Erik Madsen. (NRK-foto: Ole Kaland)
Det blir show hos Ivar Dyrhaug i kveld. F.v. Hans Rønningen, Heidi Gjermundsen, Katrine Blomstrand og Jan Erik Madsen. (NRK-foto: Ole Kaland)
Som vanlig blir det mye variert musikk hos Ivar Dyrhaug, men det sniker seg nok inn noen musikalfavoritter i kveldens "Beat for beat". Gjester er nemlig Heidi Gjermundsen, Hans Rønningen, Jan Erik Madsen og Katrine Blomstrand.

Heidi Gjermundsen slo for alvor gjennom da hun spilte Eliza i "My Fair Lady" mot Kåre Conradi på Oslo Nye Teater. I høst måtte hun trekke seg fra hovedrollen i "Frendelaus" på Det Norske Teatret fordi hun venter barn med kjæresten Nicolai Cleve Broch. Men "Beat for beat" ville hun ikke gå glipp av, og i kveld trår hun til sammen med Hans Rønningen. Han har i høst gjort stor suksess med hovedrollen i "Bikubesong" på Det Norske Teatret. Kanskje synger han en Smiths-låt i kveld også?

På det andre laget finner vi også et par showartister. Katrine Blomstrand har blant annet spilt en av hovedrollene i musikalen "I blanke messingen", som kjæresten til Tommy Steine. Hun er på lag med Jan Erik Madsen som har spilt i en rekke musikaler både i Norge og i utlandet. Helt fram til høsten spiller han i Disneys "Aida" i Tyskland.

Om programmet
"Beat for beat, tone for tone" er en del av den såkalte "gullrekka" til NRK1 på fredagskvelden. I høst hadde serien et snitt på over 1 100 000 seere med en markedsandel på over 70 prosent. Dette er niende sesong for den populære musikkonkurransen. Ivar Dyrhaug stortrives i rollen som (u)myndig programleder og pianistene Trond Nagell Dahl og Gisle Børge Styve slutter aldri å imponere.

NRK Underholdning
Egenprodusert musikkonkurranse
Programleder: Ivar Dyrhaug
Pianister: Trond Nagell Dahl og Gisle Børge Styve
Prosjektleder: Kerstin Asplund
Pressekontakt: Frøydis Haug, 23 04 99 18/ 98 48 02 78